- Veiligheid in sauna's

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2014

First Class

I only like it

Vanaf nu ook First Class Nutrition vanuit Nederland!

Wilt u verkooppunt worden van First Class Nutrition in Nederland? Neem dan contact met ons op.

Importeur First Class Nutrition in Nederland: Sport & Health Nutrition BV.

Tel: 024 – 3738505

E-mail: info@sportandhealthnutrition.nl

First Class Nutrition is een product van Sportorders bvba,

Atealaan 38, 2200 Herentals (Belgie)

Tel: +32 14715150

WWW.FIRSTCLASSNUTRITION.COM

Beweging in een bewogen markt

Internationaal maakt de fitness een duidelijke ommezwaai naar het ‘optimaal’ bewegen. Men ziet in dat men door het lichaam te trainen in beweeglijkheid men komt tot hogere (sport)prestaties en een gezonde oude dag.

Beweging en mobiliteit is de toekomst

Op de FIBO 2014 konden sportschoolhouders, fysiotherapeuten en ‘personal coaches’

kennismaken met mobee. Men ontdekte hoe je eenvoudig nieuwe klanten kunt winnen en hen vervolgens duurzaam kunt blijven motiveren en begeleiden.

Het handige meetsysteem maakt de beweeglijkheid van elk gewricht werkelijk zichtbaar en is laagdrempelig en eenvoudig breed inzetbaar.

Kwaliteit en continuïteit voor uw centrum

De sleutel naar echte klantenbinding en -behoud is de factor beweeglijkheid. Vaak zijn beweegproblemen de oorzaak van klachten. Bijvoorbeeld: iemand die zowel tijdens het werk als privé veel zit en weinig beweegt, loopt het gevaar een beperkte lenigheid te ontwikkelen. Daar we steeds ouder kunnen worden, is het van belang dat we de klanten gerichte mobiliteitsoefeningen aanbieden naast de veelal aangeboden kracht en conditietraining.

U biedt uw klanten een concept waar ze meteen baat bij hebben en daardoor een klant worden die graag terugkomt waardoor u een duurzame relatie met hen kunt opbouwen.

Uw centrum voegt naast kwaliteit continuïteit toe

Een geaccepteerde begeleidingsoplossing voor uw centrum

Algemene of sportspecifieke meetprofielen helpen u bij de keuze om gericht te screenen en een specifieke doelgroep aan u te kunnen binden. Dankzij de multimedia ondersteuning beschikt u over een heldere instructie die u stap voor stap begeleidt hoe de metingen te verrichten.

Word beweegdeskundige

De meeste beweegcentra beschikken niet over de juiste kennis op het gebied van mobiliteitstraining. Hier brengt mobee uitkomst. Met mobee kunt u zich daadwerkelijk onderscheiden, heeft u echt iets nieuws in handen. Dankzij het unieke meetsysteem wordt eenvoudig en snel de beperking in de mobiliteit zichtbaar gemaakt en kan vervolgens een efficiënte trainingsoplossing worden aangedragen.

Overzichtelijke rapportage

Naast de totaalscore zie je direct per gewricht de range of motion, de harmony en de symmetrie. Bovendien beschikt het programma over een grote ‘benchmark’ waardoor uw klant ook meteen ziet hoe hij of zij scoort ten opzichte van de leeftijdsgenoten. Met deze data bent u in staat om een klant goed te informeren over zijn huidige situatie en een gericht programma te bieden waar hij écht vooruitgang mee gaat boeken

Bent u klaar voor de nieuwe beweging? Wij helpen u graag! Meer informatie: mobee.nl

E: info@mobee.nl - T: 0031615094208l

U kunt zich nu onderscheiden! De markt stort zich massaal op het meten van uw activiteiten en lichaamsfuncties. We verzamelen een hoop gegevens, maar hoe betrouwbaar is de meting en wat doe je er mee? Mobeefit biedt u de oplossing om 100% betrouwbaar te meten en er vervolgens ook écht iets mee te doen.

advertorial I producten en concepten

body•LIFE 4I2014 I

Edities