GymForum: voor en door ondernemers

Verschenen in Bodylife nummer 5 2022


Bij succesvol ondernemen komt veel kijken, via GymForum helpen wij jou op weg én helpen wij je om het beste uit jezelf als ondernemer te halen. Branchecollega’s geven op basis van hun ervaring antwoord op jouw vragen! De bij GymForum aangesloten ondernemers hebben hun eigen bedrijf, maar ondersteunen elkaar als zo ook collega’s. Je hebt 24/7 de mogelijkheid om de kennisbank te raadplegen en vragen te stellen.

 
Bij GymForum helpen wij jou op weg en zorgen we voor een vliegende start. Met oprechte adviezen, diepgaande expertise en eerlijke antwoorden. Bespaar tijd en geld door hier te leren van Best Practices, ideeën en een kijkje in de keuken van anderen te nemen. Sharing = caring! 
 
De missie van GymForum is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende, startende en gevestigde ondernemers. Het doel is om deze ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken en hen leren valkuilen te vermijden.
 
Samenwerking
GymForum is een onafhankelijk contentplatform onder de vlag van bodyLIFE. Ons doel is om het netwerk van zelfstandig ondernemers te laten groeien en zo betere startups te creëren. We zijn de thuisbasis van leden die hun vaardigheden ontwikkelen, hun merk opbouwen en ernaar streven de beste kandidaten op de markt te zijn.
 
Startups zijn de motor van de toekomstige economie. Ondernemers zijn de brandstof van die motor. Zij zijn verantwoordelijk voor onze innovatiekracht, banengroei en toekomstige economische waarde, en wij willen er zijn om hen bij elke stap te ondersteunen: van startup tot scale-up. We streven ernaar een omgeving te cultiveren waar oprichters kennis kunnen delen met de grotere startup-gemeenschap, en zo een netwerk van ondersteuning en expertise opbouwen.
 
Eind deze maand wordt een nieuwe community platform gelanceerd voor starters, scale ups en mensen die zich oriënteren op het ondernemerschap in de fitnessbranche. Het platform bestaat uit drie onderdelen.
  1. Een kennisbank, hier kunnen fitnessondernemers en kennispartners (*Eleiko bijvoorbeeld) artikelen delen. Deze input is voor iedereen zichtbaar dus ook mensen die nog geen lid zijn van de community, tenzij je anders aangeeft. Door dit deel openbaar te maken trekt dit nog meer leden aan en is de expertise van kennispartners duidelijk zichtbaar.
  2. Een forum voor en dóór fitnessondernemers, dit deel is niet zichtbaar voor niet leden. Hier kunnen de ondernemers met Best Practices delen, vragen stellen, etc.
  3. Events, zoals masterclasses, partner-events en meer


Kennispartners
Han Doorenbosch (founder TrainMore, ClubSportive), Barbara den Bak (founder High Studios), Rick During (SmartFit), Marcel Zijlstra (Azzurro Wellness), Elise en Wilfred Derks (diverse formules in regio Wijchen/Grave), Michael Rustwat (oud-directeur Fit For Free, TrainMore en tegenwoordig Yanga) hebben al hun medewerking toegezegd aan GymForum.
 
GymForum zal je niet vertellen hoe je je bedrijf moet runnen, maar we zullen ervoor zorgen dat je alle tools hebt die je nodig hebt om succes te behalen. We erkennen dat er meer dan genoeg 'rollercoaster'-momenten zijn in het proces van het starten van een bedrijf, en daarom willen we ervoor zorgen dat het opstarttraject van onze oprichters zo soepel mogelijk verloopt. Dit doen wij door:
  • Vergemakkelijken van de overdracht van kennis tussen startups, oprichters en het delen van best practices
  • Het creëren van een divers en inclusief ecosysteem dat de ondernemersgeest viert en dat falen ziet als slechts een stap op de reis naar succes. Mislukt succesvol!
  • Startups en oprichters een plaats geven aan de tafel van de belangrijkste gesprekken in de branche - in de media en/of in politieke agenda's
  • Lobbyen voor startup-vriendelijk beleid en door wetgeving ter discussie te stellen die innovatie in de weg staat
 
We bieden je het netwerk, de kennis en de expertise om echte resultaten te boeken, en we creëren toolkits, hosten en organiseren evenementen en nog veel meer - en geven je alle ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Als lid bepaal jij op welke zaken we onze energie en focus moeten richten. We werken namens u aan het onderhouden van een consistente dialoog met de personen en entiteiten die direct betrokken zijn bij het vormgeven van het startup-ecosysteem. Onze betrokken, interactieve community is er om u te helpen!

In het pakket voor de kennispartner wordt ook actieve promotie meegenomen via BodyLIFE: on- en offline en via de digitale nieuwsbrief naar zestienduizend abonnees. Alle aangeleverde content verschijnt op bodyLIFE, de aan ondernemen gerelateerde content wordt ook op de kennisbank van GymForum geplaatst.

Ga voor meer informatie naar www.gymforum.nl
Edities