Van enthousiasme naar de Dutch Fitness Awards

Verschenen in Bodylife nummer 4 2022


“Het is weer voorbij die mooie zomer, die zomer die begon zowat in mei”. Het was een heerlijke zomer met lange zwoele warme dagen. Een periode om op te laden en een beetje rust te pakken. Maar ook de stilte voor de storm voor de fitness sector. De vakantie kilo’s moeten er weer af, de zoektocht naar ritme en de vaste patronen en het wordt weer drukker en drukker in de clubs. Ook begint nu weer een intensievere marketing- en inschrijvingsperiode voor nieuwe leden. Het actief her-activeren van bestaande leden gaat weer wat meer tijd en aandacht vragen. Als kers op de taart staat september ook nog eens in het teken van de start van de Dutch Fitness Awards!

The next level
Technogym en Feedback4Sports ondersteunen sinds afgelopen jaar de Dutch Fitness Awards met de ambitie om in enkele jaren de kwaliteit, klantbeleving en transparantie in de sector op een positieve manier te stimuleren en te verbeteren. Met transparantie, awards, reviews, ervaringsonderzoek en NPS-metingen komen steeds meer clubs tot waardevolle inzichten. Zo kunnen zij de kwaliteit van diensten verbeteren, leden enthousiasmeren en behouden en zelfs leads generen en inschrijvingen realiseren. Het vliegwiel van kwaliteit, klantbeleving en enthousiasme slaat aan.

NIEUW: De Keten Awards – iedere keten een eigen feestje
Vanaf oktober beginnen de stemrondes weer en dit jaar met een nieuwe categorie. Naast de bestaande categorieën maatschappelijk initiatief, personal trainer en fitnessclubs zijn nu ook de Keten Awards in het leven geroepen. Alle ketens kunnen hieraan meedoen om zo een uitreiking van de intern gewonnen prijzen tijdens het Awards Festival te realiseren. Diverse ketens hebben zich al aangemeld en gaan met behulp uitvraag via Feedback4Sports zorgen voor een eerlijk, betrouwbaar en representatief onderling vergelijk. Iedere keten krijgt zo een eigen feestje.

Award Festival - 23 januari in Ouwehands Dierenpark
Van beleving naar klantonderzoek. Van enthousiasme naar de Dutch Fitness Awards. Voor zelfstandige clubs en grote ketens. Echte feedback en een steeds groter feest voor de sector en haar klanten. Het duurt nog even, maar het Award Festival staat in de agenda op 23 januari 2023 in Ouwehands Dierenpark.

Goede voorbereiding is het halve werk
Meer informatie over de Dutch Fitness Awards, de nieuwe Keten Awards vind je op www.dutchfitnessawards.nl en bij www.feedback4sports.nl. Zoals vaker, een goede voorbereiding is het halve werk. Dus wacht niet te lang. De zomer is voorbij: werk aan de winkel en tijd voor een feestje.
Edities