Jubileumeditie 10 jaar Dutch Fitness Awards van start!

Verschenen in Bodylife nummer 4 2021


Fitnessclubs en Personal Trainers maken dit jaar weer kans op een prestigieuze titel in hun gemeente bij de jubileumeditie van de Dutch Fitness Awards 2021. Vanaf nu kun je je gratis aanmelden. Dan maak je ook nog kans op een reis naar Ibiza. De Dutch Fitness Awards worden dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Ooit begon het als de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing. Met de toevoeging van de categorie Personal Trainers wijzigde de naam 5 jaar geleden naar Dutch Fitness Awards.


Tijdens de Digitale Award Uitreiking van de laatste editie hield Ali B hield een vlammend betoog over de Dutch Fitness Awards en presentator Rens Merkelbach zette de fitnessprofessionals die massaal keken in hun kracht met interactieve challenges. Inmiddels kunnen jullie je als fitnessclubs of jij als personal trainer weer aanmelden om kans te maken op een titel in hun je eigen gemeente, provincie en natuurlijk ook landelijk. Aanmelden kan nu gratis via www.dutchfitnessawards.nl

Publieksprijzen en 1 extra Vakjury Award
Naast de publieksverkiezing zijn er ook weer Vakjury Awards. Behalve de Vakjury Award in de categorie Fitnessclubs en de Vakjury Award voor de categorie Personal Trainer wordt er voor het eerst ook een Vakjury Award uitgereikt voor een Maatschappelijk Initiatief binnen de fitnessbranche. Alle drie de Vakjury Awards kennen een afzonderlijke vakjury. Meer info over de Vakjury Awards is te vinden op www.dutchfitnessawards.nl/vakjury

Voordelen van (de gratis) deelname
Dit zijn onder meer de zichtbaarheid, gratis promotiemateriaal, een warme douche als je merkt dat leden/klanten jullie echt wat gunnen en de moeite nemen om op jullie te stemmen en de kans op waardevolle titels. En niet alleen stemmers maken kans op twee tickets voor Ibiza. Ook onder de fitnessclubs en personal trainers die mee doen worden er twee tickets naar Ibiza verloot.

Publieksjury, Vakjury & winnaars per gemeente
Allereerst mogen leden van fitnessclubs en personal trainers stemmen en cijfers geven voor verschillende criteria. Per gemeente wordt er, per categorie, een winnaar uitgeroepen met de beste gemiddelde waardering en een winnaar met de meeste stemmen. Ook zijn er provinciewinnaars en een landelijke winnaar. Net als voorgaande jaren bepalen deskundige vakjury’s wie per categorie tot landelijke Vakjury Winnaar wordt uitgeroepen. Bij de Personal Trainers staat deze vakjury onder leiding van NL Actief.

Komt er weer een Award Uitreiking?
Zeker, er is voorzien dat de drie Vakjury Awards in samenwerking met NL Actief worden uitgereikt tijdens Fitfair op donderdagmiddag 25 november aanstaande in Utrecht. Hoe de winnaars van een titel in hun gemeente en provincie bekend worden gemaakt is binnenkort terug te vinden op de website.

Betrokken partners Dutch Fitness Awards
De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door de trouwe partners NL Actief, Fitfair, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers en bodyLIFE. De uitvoering is in handen van Vote Company. Zij faciliteren bijvoorbeeld ook de KVK Innovatie Top 100, de Club van het jaar Verkiezing voor NOC*NSF en de Shopping Awards.

Aanmelden
Wil je je als fitnessclub of personal trainer aanmelden voor de editie van 2021 en kans maken kans op 2 tickets voor Ibiza? Ga dan naar www.dutchfitnessawards.nl/aanmelden

Stemronde & vakjury
Vanaf 4 oktober tot en met 14 november 2021 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Er mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitgebracht worden. 

Stemmer maken daarbij kans op mooie prijzen, te weten:
  • Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  • Apple Earpods
  • Een wellnessdag voor 2 personen

Edities