Therabody: voor iedereen toegankelijk en geboren uit noodzaak

Verschenen in Bodylife nummer 4 2021


Al meer dan tien jaar wijdt Dr. Jason Wersland, oprichter van Therabody en Chief Wellness Officer, zijn leven aan het helpen van mensen om het belang van herstel te begrijpen. Nadat hij een slopende blessure had opgelopen bij een motorongeluk, begon hij aan zijn reis om een hulpmiddel te ontwikkelen dat hem blijvende verlichting van de pijn zou geven. Die missie heeft geleid tot de creatie van het beste massagepistool op de markt, Theragun.

 
Dr. Jason had geen idee dat terwijl hij 's werelds eerste Theragun Percussive-apparaat uitvond, hij tegelijkertijd de basis legde voor een beweging. Wat in zijn garage begon als een aangepast elektrisch gereedschap, is geëvolueerd naar vier generaties door wetenschap gedreven verbeteringen. Dr. Jason werkte samen met MIT-ingenieurs en ontwierp en rustte elk apparaat uit met motoren van de hoogste kwaliteit van over de hele wereld.

Hij wist dat hij - uit noodzaak - een natuurlijke wellness-oplossing had gemaakt die door de wetenschap was gevalideerd, en hij vroeg zich af wat hij en zijn team nog meer konden creëren om mensen te helpen. Toen werd Theragun Therabody. Omdat Therabody, Dr. Jason en het team voortdurend producten kunnen ontwikkelen, zoals Wave Series-vibratietherapie en RecoveryAir pneumatische compressietherapie, kunnen mensen zich op natuurlijke wijze beter voelen.
 
Therabody heeft de geavanceerde wellnesstechnologieën die door professionele atleten worden gebruikt, gedemocratiseerd en heeft oplossingen voor welzijn en herstel voor het hele lichaam gecreëerd waarvan is bewezen dat ze gezonde resultaten opleveren.
 
Oplossingen voor gezondheidsclubs
Als marktleider op het gebied van technisch welzijn en herstel zet Therabody een nieuwe standaard voor herstelervaringen in gezondheidsclubs. Onze uitgebreide hersteloplossingen voor gezondheidsclubs spreken een breed ledenbestand aan en helpen eigenaren van gezondheidsclubs om een ??unieke ledenervaring te creëren en tegelijkertijd hun bedrijf verder te stimuleren.
 
Ongeacht de leeftijd of de trainingsfrequentie van een sportschoollid, herstel is net zo belangrijk als actieve lichaamsbeweging. Healthclubs profiteren van het integreren van hersteloplossingen in hun clubontwerp omdat ze leden meer opties bieden binnen de faciliteit, diensten creëren die zich onderscheiden van concurrenten en de inkomsten diversifiëren.

Gym Cart
Therabody ontwierp de Gym Cart met gezondheidsclubs in gedachten! Het creëert een handig en duurzaam huis voor het Theragun PRO-apparaat, Wave Roller en de respectieve draadloze opladers. De Gym Cart maakt niet alleen draadloos opladen mogelijk, maar stelt leden ook in staat om snel over te schakelen van het opladen van het apparaat naar het gebruik ervan, terwijl kapotte standaards worden beperkt en vervangingskosten worden geminimaliseerd. De Theragun Gym Cart is gebouwd om bestand te zijn tegen voortdurend gebruik door de klant en elimineert zorgen over verloren of kapotte onderdelen van traditionele oplaadstandaards die een pin gebruiken om het apparaat op de standaard aan te sluiten.
 
Het hebben van een thuis voor de Theragun-apparaten op de sportschoolvloer in combinatie met onze Therabody-app zorgt voor een autonome ledenervaring die ongebruikelijk is voor de meeste sportschoolomgevingen. De Bluetooth-apparaten van Theragun synchroniseren eenvoudig met de Therabody-app en stellen proactief geleide wellnessroutines voor die uniek geschikt zijn voor de activiteiten, het gedrag en de voorkeuren van het lid. Bovendien bieden deze functies clubeigenaren de mogelijkheid om percussietherapie aan te bieden als een belangrijk item met toegevoegde waarde voor hun lidmaatschapsaanbod en creëren ze snel een geheel nieuwe inkomstenstroom; wat een kans biedt voor een winstgevende retailcomponent.

Opleiding
Educatie staat bij Therabody centraal. Hun onderwijsafdeling genaamd Therabody University onderscheidt hen van concurrenten. Ze hebben een pioniersrol vervuld in een professionele onderwijservaring die ongehoord is in de prestatie- en herstelruimte. Hun door permanente educatie geaccrediteerde cursussen combineren het onderzoek en de wetenschap achter hun hersteloplossingen met bruikbare inzichten om terug te brengen naar uw bedrijf en meer waarde voor uw gemeenschap te genereren. Daarnaast bieden ze Management Education en Retail Training, zodat al uw personeel zich gesterkt kan voelen om met uw leden te praten over de hersteloplossingen die u aanbiedt.
 
Inkomsten genereren
Alvorens hersteloplossingen aan de vloer van de fitnessclub toe te voegen, moeten eigenaren van een fitnessclub doelen voor de oplossingen en een strategie voor het genereren van inkomsten bepalen. Het productecosysteem en de educatieve programmering van Therabody bieden een schaalbaar model en stappenplan dat zowel actieve als passieve hersteldiensten omvat. Veel nieuwe technologieën integreren met apparaten voor percussietherapie, zodat sportscholen inkomsten kunnen genereren, zoals huurmodellen. Hoewel veel clubs Theraguns aanbieden die leden alleen kunnen gebruiken, is het opnemen van een Theragun-massage als een door het personeel gefaciliteerde service de perfecte manier om services te differentiëren en aanvullende inkomsten te genereren. Dit is ook een geweldige manier om meer mogelijkheden te creëren voor medewerkers om leden te betrekken, wat uiteindelijk leidt tot een exponentiële groei van nieuwe hersteloplossingen en bestaande diensten. De mogelijkheid om de ervaring, het gebruiksgemak en de inclusiviteit van het ontwerp van het apparaat te personaliseren, maken Therabody-producten tot de ultieme wellness- en hersteloplossing voor gezondheidsclubs.
 
Door de hersteloplossingen van Therabody in alle delen van uw gezondheidsclub te integreren, biedt u leden meer opties binnen de faciliteit, diversifieert u de inkomsten en zorgt u ervoor dat uw leden terugkomen. Therabody combineert onderwijs, innovatie en meer dan tien jaar pionieren op het gebied van technische wellness om welzijn en herstel toegankelijker te maken voor uw healthclub en leden.
 

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een demo contact op met gymsales.eu@therabody.com 
Edities