Fitfair is weer the place to be

Verschenen in Bodylife nummer 4 2021


Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux en hét evenement waar de fitnessfanatiekeling, de fitnessprofessional en de clubeigenaar elkaar ontmoeten om de toekomst van deze branche vorm te geven. Ontmoet gedreven en gepassioneerde bedrijven en professionals die met hun producten, kennis en ervaring fitness en sporten naar een hoger niveau tillen.


Kennis delen en elkaar inspireren: het belangrijkste fundament van Fitfair. Een legio enthousiaste professionals, collega’s en prominenten delen hun kennis, verhalen en inzichten. Op de eerste dag (donderdag 25 november) is het programma in de Jaarbeurs in Utrecht in dertien zalen gericht op (aspirant) sportschoolhouders, (personal) trainers en medewerkers in de branche. Op vrijdag 26 november is er in zeventien zalen een uitgebreid programma voor fitness fanatics en professionals.

Bezoekers hoeven zich niet in te schrijven voor de masterclasses. Fitfair biedt op enig moment een capaciteit van 4000 zitplaatsen in twintig area’s. Indien je een masterclass, keynote, workshop of Q&A niet wilt missen, dan wordt aangeraden om minimaal vijftien minuten vóór aanvang aanwezig te zijn. Inmiddels staan er al ruim tachtig seminars op het programma. Die gaan onder andere over leads werven, ledenbehoud, marketing en automatisering.

Op de mainstage zal branchevereniging NL actief samen met grote toestelleveranciers een compleet programma zal verzorgen. Ook worden in deze zaal de Dutch Fitness Awards uitgereikt voor personal trainers en fitnessclubs. HDD GROUP verzorgt op de eerste dag een programma voor ondernemers, en op vrijdag workouts voor trainers en fitness fanatiekelingen. Start2Move biedt een twee daags programma aan op het gebied van fitness en voeding.

Ook FIT As FAQ organiseert een programma over fitness en voeding. Tot de vele sprekers behoren onder andere Paul Lammers, Chi Liu, Remco Sanders, Richard Bell en Menno Henselmans. Er is een variëteit aan sprekers en seminars gericht op business owners en aspirant professionals. Vanuit Core Academy wordt een complete zaal ingericht voor het thema zwangerschap en trainen.

Bij Masterminds is een zaal ingericht, waar René Wantzing, Hugo Braam en Midge van Dyke vanuit Virtuagym en sprekers van Inner Stance performance coaching hun kennis delen over ondernemen in de fitnessbranche. Op vrijdag zijn er extra zalen te bezoeken waarin workouts en technieksessies en plaatsvinden. Dit en nog veel meer maakt Fitfair in 2021, na een jaar afwezigheid, weer the place to be voor iedereen binnen de fitnessbranche.

bodyLIFE is officieel mediapartner van Fitfair en daarom mogen wij aan alle sportschool- en studio eigenaren 2 gratis tickets beschikbaar stellen. Claim hier je tickets!

Beschik je niet over een eigen trainingsruimte, maar wil je Fitfair wel graag bezoeken om te netwerken, inspiratie op te doen en je vakkennis te vergroten? Met de kortingscode 'BODYLIFE' ontvang je 25% korting op jouw ticket(s)* Klik hier om je kaarten te bestellen. 


*LET OP:  met deze kortingscode kun je maximaal 4 kaarten per persoon aanschaffen en de korting is geldig tot twee weken voor het event (t/m 10 november 2021).
Edities