Bouw meeslepende trainingservaringen op met Technogym Club 4.0

Verschenen in Bodylife nummer 2 2020

Het Club 4.0-concept van Technogym helpt ondernemers te innoveren, met boeiende inhoud en geheel nieuwe lessen. We ontdekken hoe het door ondernemers wordt gebruikt.


De kern van elke succesvolle fitnesscommunity is dat bij het merk doelen van de betrokken mensen echt begrepen worden. Technogym streeft ernaar dat merk te zijn. Het Club 4.0-concept van Technogym is geïntroduceerd op IHRSA 2019 en door spannende apparatuur, digitale innovatie en complete trainingsprogramma's te combineren, kunnen ondernemers elke klant een verschillende fitnesservaring aanbieden.

Training Formats
Technogym biedt een reeks trainingsformats aan via zijn Club 4.0-concept, waaronder: Skillrow, Skillbike en Skillmill (HIIT), andere opties zijn de nieuwe Biocircuit- en Skillathletic-concepten, evenals Skillrun-lessen en Bootcamp. Trainers profiteren ook van Club 4.0 - met de professionele licenties voor elk van de formats waarmee ze lessen kunnen maken op basis van prestatiegegevens en boeiende trainingsinhoud.

Evolution Of The Gym Floor
Gepersonaliseerde trainingservaringen zijn een belangrijke manier om klanten aan te trekken en te behouden. Maar ze bieden nu ook een cruciale kans om inkomsten te genereren en communities op te bouwen rond beweging. Slimme ondernemers gebruikenClub 4.0-formats om de ervaring van de sportschoolvloer te transformeren. De technologie kan u helpen bij het creëren van een speciale ruimte in uw fitnesscentrum of bij het ontwikkelen van een zelfstandige studio om het maximale uit uw vierkante meters te halen. Deze flexibiliteit betekent dat u gepersonaliseerde fitnesservaringen kunt leveren die zijn afgestemd op uw zakelijke doelstellingen.

Get more competitive
Marktconcurrentie van boutiques betekent dat we allemaal buiten de kaders moeten denken om ons aanbod te differentiëren. Club 4.0-formats doen dit door zich eerst te concentreren op de behoeften van uw eindgebruiker en vervolgens door u te helpen meer beschikbaar personeel, ruimte en tijd te maken. Een van de unieke aspecten van Club 4.0 is het digitale gebruik. Technogym gebruikt het mywellness cloud digitale platform om class formats aan te bieden die alle Technogym-producten en -programma's verbinden. Dit betekent dat uw gebruikers al hun persoonlijke gegevens in hetzelfde profiel kunnen verzamelen en openen via een mobiele app, met behulp van Technogym-apparatuur in uw fitnesscentrum of buitenshuis.Fully connected studios
Ondernemer Fitness Space maakte van de gelegenheid gebruik om de digitale innovatie van Technogym te implementeren, met een uitrol van 35 verbonden studio's die gebruik maken van meeslepende hartslagtrainingservaringen. "Data is de sleutel tot ons model", legt Tim Benjamin, CEO en oprichter, uit. “Dus dit is een extreem krachtige toevoeging aan onze klantervaring. Het betekent dat onze fitnesscoaches en leden het maximale uit hun data kunnen halen, om betere lessen te creëren en leden gemotiveerd te houden. In een door technologie gedreven wereld willen mensen begrijpen wat ze hebben bereikt in de tijd dat ze in training hebben geïnvesteerd. De Fitness Space-app biedt hen dit en meer. We hebben ontdekt dat het de retentie en betrokkenheid aanzienlijk bevordert. "Klaar om een nieuw format te lanceren?
Technogym biedt ondersteuning tijdens de uitrol van elk nieuw format, zodat u de implementatie en het succes ervan kunt maximaliseren. Lees meer over de Club 4.0-ervaring door contact op te nemen met Technogym op 010- 422 32 22 of per e-mail marketing_nl@technogym.com
Edities