AALO: nieuw logo, nieuwe website en nieuwe opleidingen!

Verschenen in Bodylife nummer 8 2019



Kracht, beweging en balans. Daar draait het bij de opleidingen van AALO om en dat stralen we ook graag uit. Met trots presenteren we dan ook ons nieuwe logo! Al onze opleidingen komen hierin samen. De snelheid en dynamiek van fitness, de balans van de yoga-, pilates- en voedingsacademie en de kracht die in alle opleidingen centraal staat. Ook onze website kreeg een complete restyling.


Bij AALO helpen we je om het maximale uit jezelf en je passie voor bewegen te halen. Zodat jij op jouw beurt anderen weer optimaal kunt leren en inspireren. Op onze nieuwe website zie je dat overal in terug. De afgelopen maanden werkten we hard aan een nieuwe vormgeving die bij ons opleidingsaanbod past: fris, actief en inspirerend!

Met meer dan vijftig opleidingen vind je bij AALO altijd een opleiding die bij je past. Onze kracht is dat we ons blijven vernieuwen. We doen veel onderzoek in de fitnessbranche en ontwikkelen toekomstgerichte concepten. Daarom zijn wij al meer dan twintig jaar een toonaangevend marktgericht opleidingsinstituut.

Onlangs startten we met de vernieuwde opleiding Kickboxing Instructeur. Steeds meer mensen stappen over op deze effectieve trainingsvorm. De vraag naar goede trainers is daarom groot. Onze eerste klas zat dan ook gelijk vol. Net als al onze andere opleidingen, voldoet de opleiding Kickboxing Instructeur aan alle kwaliteitseisen en leidt het tot een erkend diploma.

Terwijl de één zijn lichaam traint en hoofd leegmaakt met een workout uit de vechtsport, bereikt de ander hetzelfde effect op een hele andere manier: met yoga! We zien daarin ook een groeiende belangstelling, ook onder mannen. Dat vinden wij heel leuk! De AALO Yoga Academie biedt verschillende opties, waaronder de Yang Yoga Opleiding. Dat is een actieve vorm van yoga waarin je werkt aan kracht en uithoudingsvermogen. Ook bieden we veel Yin Yoga opleidingen en Mindfulness aan om juist tot rust te komen. Natuurlijk hebben we ook opleidingen waarmee je het hoogst haalbare bereikt op fitnessniveau. Zowel voor de beginnende als ervaren trainer.

Wil je meer weten? Ons team van studieadviseurs helpt je graag verder. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze vernieuwde website. Of spreek ons team aan op de Fitfair op 22 en 23 november! Tot dan!

Impress yourself, inspire others!

AALO opleidingen - www.aalo.nl

Edities