Nummer 2 en 3 bodyLIFE Innovatie Award presenteren zich

Verschenen in Bodylife nummer 5 2018
Wat Gymeyes dé winnaar van de BodyLIFE Innovatie Award maakt, heb je al kunnen lezen op pagina 6 en 7 van dit magazine. Maar naast deze Amsterdamse start-up werden nummer 2 SUPP24 en nummer 3, de S-force van Matrix, ook nadrukkelijk genoemd door de jury. Daarom heeft de redactie ook een kort bezoekje gebracht aan de nummers twee en drie. Want wat maakt deze twee podiumklanten zo innovatief en hoe kijken ze zelf aan tegen hun podiumplaats?



Nummer 2 SUPP24

SUPP24 is nu ruim een jaar actief. Ze leveren kant-en-klare handige 60ml shots met daarin een perfect uitgebalanceerde dosering dat eenvoudig in gebruik is. Voor de fitnessondernemer betekent dit geen gedoe meer met poeders, grote potten en stinkende shakebekers. Je shot proteïne, eiwitten of creatine heb je zo voor het pakken. Het concept is simpel maar doeltreffend. Wat de jury extra aanspreekt in het concept is de totale ontzorging richting de fitnessondernemer. SUPP24 levert een kant-en-klaar-concept met verkoopkrachtige POSmaterialen, online ondersteuning en training voor het personeel. Als de sportschool het wil kan er een vending machine, met daarin de shots geplaatst worden. SUPP24 regelt dan alles, van de geldstromen tot storingsbeheer en aanvulling. De fitnessondernemer ontvangt dan een fee over de verkochte shots. Verder is er een speciale mannen- en vrouwenlijn en is het zowel in de sportschool als online verkrijgbaar. Salesmanager Rene Klooster is trots op zijn tweede plaats. “Het is altijd leuk om als startend bedrijf zo’n erkenning te krijgen. Zeker als we ook in de markt zien dat ons product aanslaat. We hebben nu ongeveer 180 zakelijke klanten. Daarnaast loopt de online verkoop goed en zien we veel herhaalbestellingen. Ik had een jaar geleden niet durven dromen dat het zo goed zou gaan. We gaan met vol vertrouwen de toekomst in. We blijven nieuwe shots ontwikkelen en gaan ook over de grens de markt verkennen!”

www.supp24.nl



Nummer 3 S-Force van Matrix Fitness
De HIIT-topper die uitdaagt en grenzen verlegt. Zo is de nieuwe S-Force Performance Trainer van Matrix Fitness het beste te omschrijven. Het intensieve toestel combineert op een innovatieve manier kracht- en snelheidstraining en sluit zo naadloos aan op de trend van 2018: HIIT-trainingen. Hij is uitermate geschikt voor gecombineerde workouts. Hoe intensief dit toestel is, ervaar je pas wanneer je er zelf op staat! Productmanager Dennis van Heteren is trots op derde plaats. “Het innovatieve karakter zit hem vooral in de optimale combinatie van kracht en snelheid. De S-Force creëert een extra dimensie binnen de club, wat zeker door de wat fanatiekere sporter gewaardeerd wordt. Dit sprak de jury ook erg aan in het nieuwe concept. De S-Force daagt de sporter in groepstrainingen uit, maar is ook prima als standalone toestel voor bijvoorbeeld cardiotraining te gebruiken.” “Uit onderzoek van TopSport Limburg blijkt dat de S-force uitermate geschikt is voor het trainen van de sprint. Zowel voor de beginnende atleet als voor de topsporter. De S-Force werkt met magnetische weerstand. Dus hoe harder de sporter traint, hoe meer de magnetische weerstand toeneemt, wat uitdagende en progressieve trainingen oplevert.”

nl.matrixfitness.com/nl/group-training/cardio/s-force

 
Edities