28 september 2016

Leefstijlprogramma's Body Support en BenFit

Body Support
Redacteur
28 september 2016
De leefstijlprogramma’s Body Support en BenFit waren 15 en 16 september vertegenwoordigd op de Fitness en Welness top te Houten.

Met volop promotie materiaal, interactieve demo’s, uitgeprinte voorbeeldlijsten, folders, werkboeken en nog veel meer hebben wij ervoor gezorgd dat de bezoekers alle nodige informatie hebben gekregen over onze leefstijlprogramma’s. Talloze geïnteresseerde ondernemers zijn langsgekomen. Gewichtsconsulenten, startende personal trainers, grote sport filialen, diëtistes en nog veel meer. En dat is het fijne, onze programma’s zijn voor al deze doelgroepen geschikt. Als kleine ondernemer kun je méér rendement en omzet behalen maar als grote keten kun je net dat stukje extra service en kennis bieden.

Heb je onze lezing ‘voeding, de weg naar meer cliënten en winst’ gezien? Mocht je deze gemist hebben dan geven wij deze informatie graag nog eens aan jouw centrum. Voor een uitgebreid en deskundig programma op het gebied van voedingsadvies moet je bij Body Support en BenFit zijn. Wil je weten welk programma bij jouw centrum past en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via www.bodysupport.nl, 073-6990940 of www.benfit.nl,  073-6990939.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.