4 jaar geleden

Life Fitness introduceert on-demand workouts op alle premium cardio apparaten

4 jaar geleden
Life Fitness introduceert vandaag Life Fitness On Demand™; een innovatief en groeiend aanbod van digitale workouts die exclusief beschikbaar zijn op de touch screens van Life Fitness premium cardio apparaten. Life Fitness is de eerste leverancier van fitnessapparatuur die digitale lessen aanbiedt voor een complete lijn van commerciële cardio-apparaten. De digitale bibliotheek bevat on-demand workouts die beschikbaar zijn op loopbanden, ellipticals, climbers, crosstrainers en hometrainers.



“We zijn ontzettend enthousiast dat we de eerste zijn die on-demand cardioworkouts aanbieden voor een complete lijn van cardio-apparaten”, vertelt Dan Wille, Global Vice President Marketing en Product Development bij Life Fitness. “De producten van Life Fitness bevinden zich in meer dan 250.000 fitnessfaciliteiten over de hele wereld en worden door 60 miljoen mensen jaarlijks gebruikt. Onze prioriteit is onze klanten – commerciële fitnesscentra – helpen hun leden tevreden te houden. Met de introductie van Life Fitness On Demand geven we sporters de mogelijkheid tot een uitdagende en leuke cardio-ervaring op verschillende apparaten in clubs, hotels, sportcentra en andere commerciële fitnessfaciliteiten over de hele wereld. "

Life Fitness On Demand workouts worden gegeven door een elitegroep van verschillende instructeurs. De workouts zijn zorgvuldig ontworpen om sporters op alle fitnessniveaus te bereiken. Ze variëren tussen de 10 en 40 minuten en bieden een grote verscheidenheid aan moeilijkheidsgraden en coaching- en muziekstijlen. Bij de workouts horen speciale afspeellijsten met topnummers, samengesteld om de sportprestatie te verbeteren.

Life Fitness werkt samen met NEOU om de Life Fitness On Demand video’s te produceren. NEOU beheert een productiestudio van ruim 1800m2 midden in Manhattan, waar toptalenten uit de fitnessbranche aan worden getrokken om lessen op te nemen voor het NEOU app-platform. Binnen deze samenwerking heeft Life Fitness gebruik gemaakt van de geavanceerde productiefaciliteiten en mogelijkheden die NEOU biedt om zo uitzonderlijke, high-definition videoworkouts te creëren voor cardio liefhebbers.



 “We zijn er trots op dat we mensen een makkelijke manier kunnen bieden om actief te worden en te blijven door ze verschillende fitnessmogelijkheden te bieden op wereldwijd gerenommeerde fitnessapparatuur”, aldus Nathan Forster, oprichter en CEO van NEOU. “Door de samenwerking met Life Fitness kunnen we gebruikers van deze apparaten hoogwaardige workouts bieden, met als doel ons bereik te vergroten en daarmee fitness toegankelijker te maken voor een wereldwijd publiek.”

"Life Fitness On Demand is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen atletische topcoaches, ervaren fitnessinstructeurs en leden van de Life Fitness biomechanica-, softwareontwikkeling- en productmanagementteams", zegt Arturo Gutierrez, Product Director en Head Instructor bij Life Fitness On Demand. "Onze lessen zullen cardio-ervaringen opnieuw definiëren en sporters in staat stellen nieuwe en effectieve manieren te leren om onze producten te gebruiken. We zijn zeer verheugd om deze on-demand coaching voor onze PowerMill Climber en Arc Trainer te introduceren."

Meer informatie

 
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf