10 maanden geleden

Sony Advagym wint bodyLIFE Innovatie Award 2019!

10 maanden geleden
Op Fitfair 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht heeft Sony Advagym vrijdag 22 november de bodyLIFE Innovatie Award 2019 gewonnen. Na de publieksronde verkoos een vakjury met John van Heel (EFAA), Debbie Koekkoek (Fit For Free), Jeroen Maas (Jeroen Maas Sports Company), Henk Jan Thoes (Basic Fit) en Peter van der Steege (Fitbrand) Sony Advagym na de pitches van de tien overgebleven kandidaten tot het meest innovatieve concept in de fitnessbranche in de Benelux van 2019.

Tien van de zestien inzendingen (voor innovatieve producten en concepten in de fitnessbranche) voor de bodyLIFE Innovatie Award mochten zich na de publieksronde, waarin het publiek al stemmen uitbracht, melden bij de area van fitness vakblad bodyLIFE op Fitfair 2019. 

PowerMama eindigde op de tweede plaats, FunXtion Experience Multiscreen Solution werd derde na het oordeel van de vakjury. Sony Advagym, voor wie de uit Zweden overgekomen Johannes Cavallin het woord nam voor de vakjury, trapte de pitchsessie af en bleek ook het meest overtuigende en inspirerende verhaal te hebben voorgedragen.


(fotograaf: Erik Peek)
 
Sony heeft met Advagym een concept ontwikkeld waarbij een gym binnen no-time gedigitaliseerd kan worden. Dat gebeurt aan de hand van sensoren op fitnessapparatuur. Sporters kunnen op die manier direct hun stats en progressie zien, als in een real time-tracksysteem. Ondernemers kunnen met de data inzien welke apparaten veel worden gebruikt en welke minder.

Dit jaar was alweer de vijfde editie van de BodyLIFE Innovatie Award. De voorgaande vier winnaars van de bodyLIFE Innovatie Award waren Gymeyes (2018), Tribe Team Training (2017), FunXtion Interactive (2016) en Pixformance (2015).

Bekijk hier het fotoalbum van de pitches voor de vakjury en de award uitreiking op facebook


Dutch Fitness Awards

De uitreiking van de bodyLIFE Innovatie Award maakte onderdeel uit van de Dutch Fitness Awards, voor de Fitnessclub van het jaar en Personal Trainer van het jaar. 
Bekijk hier de winnaars en foto's van de Dutch Fitness Awards

Uitslag bodyLIFE Innovatie Award 2019
  1. Sony Advagym
  2. PowerMama
  3. FunXtion Experience Multiscreen Solution
  4. FitSnacks.TV
  5. THP2 Afascan
  6. Champ
  7. Digital Boxing Trainers Assistant
  8. Jumping Fitness Kids
  9. Reflex-ON
  10. iVentri 
PowermamafunxtionFitfairdutch fitness awardssony advagymbodyLIFE Innovatie Awardgymbiz
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

bodyLIFE Innovatie Award

Laatste artikelen van dit bedrijf