4 jaar geleden

Opleidingen 2000 en FitnessVacature gaan samenwerken

4 jaar geleden
Opleiden doet Opleidingen 2000 graag en daar zijn wij goed in. We leiden onze cursisten op tot de beste gezondheidsprofessionals in hun vakgebied. Afgestudeerde cursisten met erkende diploma’s, zoals fitnesstrainers/ personal trainers/ sportinstructeurs/ leefstijlcoaches zijn daarom erg gewild bij opdrachtgevers en werkgevers.

Wij willen onze cursisten ook na de opleiding graag verder helpen om hun carrière/ baan succesvol op te starten door ze toegang te geven tot een groot aanbod aan interessante vacatures. Wij zijn daarom gaan samenwerken met de grootste vacaturebank in onze (fitness) branche. Om cursisten en werkgevers bij elkaar te brengen, werken wij met FitnessVacature nu exclusief samen.

FitnessVacature is in 2007 opgericht door instructeurs. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot de grootste fitness vacature site van Nederland.
  • Meer dan 900 organisaties voegen dagelijks nieuwe vacatures toe.
  • Honderden invalkrachten staan gepresenteerd voor invalwerk!
  • Meer dan 8900 instructeurs zijn al aangesloten.
Dus ben jij na je opleiding op zoek naar een passende baan of invalwerk in de fitness- & healthbranche? Of ben je als werkgever op zoek naar een professional? Kijk snel op: www.opleidingen2000.nl/vacatures
 
FitnessVacature
Bedrijf

Opleidingen 2000

Laatste artikelen van dit bedrijf