25 september 2019

Virtuagym verwelkomt Simon Aurik als nieuwe CCO

25 september 2019
Virtuagym, Nederlandse marktleider in fitness software en één van de snelst groeiende tech scale-ups van Amsterdam, heet Simon Aurik, voorheen van Funda en MediaScience, welkom als nieuwe CCO. Aurik zal zich richten op het doorzetten van de aanhoudende bedrijfsgroei. Daarnaast is extra senior management op sleutelposities aangenomen om schaalbaar te blijven groeien.

Simon Aurik was eerder werkzaam als commercieel directeur voor funda.nl, waarna hij het digitale reclamebureau MediaScience oprichtte. “Er is een enorme hoeveelheid talent en potentieel binnen de organisatie van Virtuagym. Ik zie het als de volgende fase om het team te begeleiden naar een geïntegreerde marketing- en sales propositie,” zegt Simon. “Ik ben erg enthousiast om Virtuagym te helpen verder te groeien.”

Paul Braam, mede-oprichter van Virtuagym zegt: “We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Simon en de commerciële teams om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.” Simon’s missie: het doorzetten van de aanhoudende commerciële groei in zowel de Europese als de Amerikaanse markt.

Extra senior management om verder te groeien
Virtuagym is een van de snelst groeiende scale-ups in Amsterdam en is het Europese antwoord op Amerikaanse techgiganten in de fitnessindustrie. De onderneming levert een innovatief fitness software-platform voor klantenbinding, coaching, en club management dat door duizenden sportscholen en studio's over de hele wereld wordt gebruikt. Daarnaast wordt de gratis mobiele fitness applicatie van de Amsterdam fitness techreus door meer dan 15 miljoen sporters ter wereld gebruikt.

Om de organisatie verder te ondersteunen is nieuw senior management in sleutelposities aan boord gebracht. Naast Aurik zijn ook begonnen: Head of Operations Gillian O'Halloran (voorheen Accenture), Head of Business Development Philip Feldman (voorheen CEB/Gartner), Head of Content Kevin Lamers (voorheen MessageBird) en Axel Kenninck als nieuwe Head of Product (voorheen Telegraaf Media Group en FD Mediagroep).

Kijk voor meer informatie op business.virtuagym.com/nl.
Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf