8 maanden geleden

Dutch Fitness Awards 2019 van start

8 maanden geleden
Vanaf 23 september 2019 start de zoektocht naar de Fitnessclubs en Personal Trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen. Fitnessclubs en Personal Trainers maken kans op een Dutch Fitness Award in hun gemeente en provincie. Een vakjury bepaalt de landelijke winnaars. Ook ketens kunnen deelnemen aan de verkiezing en strijden om een Keten Award. Stemronde
Vanaf 23 september tot en met 30 oktober kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete Fitnessclub of Personal Trainer. Er kan maximaal 1 keer per categorie een stem worden uitgebracht. 

Provinciewinnaars en Landelijke Winnaars
Naast de waardevolle titels in de gemeente kan er ook een provincietitel worden gewonnen. Een vakjury kiest uit de provincie winnaars de landelijke winnaar. Lees hier meer info over de opzet van de verkiezing.  

Award Uitreiking
De verkiezing wordt op 22 november afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeentewinnaars zich laten huldigen en met hun Award op de foto met Fajah Lourens. De provincie- en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd op het podium.

Partners en organisatie
De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door NL Actief, bodyLIFE, Life Fitness, Personal-Trainer.nl en United Consumers.

De Award Uitreiking vindt plaats tijdens Fitfair. De organisatie is in handen van Vote Company.


Aanmelden Dutch Fitness Awards

Tip jouw fitnessclub of personal trainer

Dutch Fitness AwardsFitfairNLActiefLife Fitness
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Dutch Fitness Awards I Vote Company

Een ander artikel van dit bedrijf
  • Dutch Fitness Awards: wie worden de winnaars van 2019?