1 jaar geleden

Precor® & Keep Cool openen nieuwe clubs in België

1 jaar geleden
Precor®, expert in ontwikkeling van health- en fitnesservaringen, en Keep Cool, een onafhankelijke groep gym franchisers met een sport gerelateerde benadering richting wellness en gezondheid, zijn een exclusieve partnership aangegaan om clubs in België te openen.

Keep Cool opende zijn eerste Belgische club op 1 juli 2019 in het centrum van Brussel. Binnen de muren van Groupe 3S, al bekend in de Franse overzeese gebieden, opende Keep Cool Belgium een club van 850m² omgeven door veel natuurlijk licht en volledig uitgerust met Precor-apparatuur. De feedback van de eerste sportschoolleden was zeer positief. Nu staan de stoplichten op groen voor nieuwe clubs.

Keep Cool biedt een kwalitatief alternatief voor de huidige Belgische fitnessmarkt, halverwege lage kosten en premium (vanaf € 34,90) en biedt complete coaching trajecten aan. In de afgelopen jaren is de markt opgedeeld in goedkope en premium clubs, waardoor er volgens Keep Cool ruimte is voor een kwalitatief middenaanbod dat vriendelijker en toegankelijker is voor iedereen. "De markt is niet verzadigd. We komen met een ander, maar aanvullend aanbod”, vertelt Hubert Poncelet, general manager van Keep Cool Belgium. Voor meer informatie: belgique@precor.com
Bedrijf

Precor

Laatste artikelen van dit bedrijf