1 jaar geleden

Erwin Korst maakt overstap naar TSG - Revenue Management Solutions

1 jaar geleden
Erwin Korst wordt de nieuwe managing director Western Europe bij TSG – Revenue Management Solutions, dat automatische incassodiensten levert in de fitnessindustrie. Korst neemt 25 jaar aan ervaring mee in de fitnessbranche.

In het verleden werkte Korst onder andere als sales manager bij een aantal grote fitnessketens. Ook was hij nauw betrokken bij de opkomst van personal training en boutique fitness in Nederland. Korst was directeur Los Angeles Personal Training (LAPT) bij HDD Group en eigenaar van SX Sportsclub in Eindhoven.

“Fitland, waar ik als sales manager en regional operations manager werkte, is per juli overgenomen door BasicFit. Ik stelde mezelf toen de vraag waar ik in de nabije toekomst zou willen werken. Ik heb in de business to consumer-markt bij de beste organisaties van Nederland gewerkt en met business to business heb ik een mooie tijd gehad bij HDD Group, waar ik met plezier aan terugdenk. Ik denk dat mijn kwaliteiten liggen bij sales, management en verbinden. Omdat softwareoplossingen steeds belangrijker worden, was ik direct geïnteresseerd in wat TSG te bieden heeft aan de fitnessindustrie, wereldwijd. Toen ik deze internationale functie kreeg aangeboden heb ik geen moment getwijfeld. In deze functie komen mijn ervaring en kwaliteiten samen”, aldus Korst.

TSG levert automatische incassodiensten en is marktleider met het grootste aantal incasso’s in de fitnessindustrie. Ook biedt TSG klanten een modern online salesproces. De diensten van TSG zijn ontworpen om te helpen de administratietijd en -kosten te verlagen, de omzet te maximaliseren, de winst te verhogen en de klantenservice te verbeteren.

Lees hier meer over TSG - Revenue Management Solutions: www.transactionservices.global
Bedrijf

TSG I Transaction Services Group

Laatste artikelen van dit bedrijf