6 maanden geleden

High Five Health Promotion kiest Virtuagym als technologiepartner 

6 maanden geleden
Virtuagym en High Five Health Promotion, twee van de grootste spelers in de health & fitnessbranche in de Benelux, hebben een nieuw partnership aangekondigd. Virtuagym en High Five zullen samenwerken om High Five-klanten te voorzien van Virtuagym's prijswinnende gezondheidstechnologie om hun fitnessfaciliteiten te beheren, en een hoogwaardige oplossing aan te bieden voor de gezondheid van werknemers. 

"We zijn er trots op dat High Five in ons de beste partner ziet om mee samen te werken", zegt Hugo Braam, CEO en mede-oprichter van Virtuagym. "De corporate fitnessmarkt is sterk in opkomst en wij geloven dat Virtuagym High Five kan ondersteunen in hun doorlopend succes."

Virtuagym's technologie en wellness-platform staat aan de basis van High Five's Connect-omgeving, de centrale plaats voor het beheer van fitnessfaciliteiten en werknemersgezondheidsdiensten. Dit kwartaal al zullen Virtuagym en High Five de eerste klanten introduceren aan de nieuwe diensten. "We zijn ontzettend trots op deze nieuwe stap en verheugen ons op een succesvol partnership met Virtuagym", aldus Eric Boer, CEO van High Five Health Promotion.
High Five Health PromotionVirtuagym
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf