19 july 2019

Kom naar de unieke boutique fitness studio tour van BlackBoxAcademy!

19 july 2019
Op vrijdag 6 september organiseert BlackBoxAcademy een unieke boutique fitness studio tour in Amsterdam. Deze dag geeft jou de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij gevestigde boutique studio’s in Amsterdam. Wij kunnen alvast verklappen dat je o.a. een bezoekje gaat brengen aan de studio’s Saints & Stars en PLTS! 

Boutique studio’s zijn specialist in het leveren van een naadloze klantervaring, fantastisch uitziende studio’s, online ervaring en boutique studio’s werken met pakketten in tegenstelling tot traditionele lidmaatschappen. Wil jij je laten inspireren? Dat kan!

Deze dag is zeer relevant voor elke professional met een boutique studio of wanneer je een studio zou willen openen. Het is ook geschikt voor ondernemers, eigenaren en/of managers van fitnessclub en/of personal training studio. Wil jij zien, ervaren en horen wat boutique studio’s doen? Dit is jouw kans!

Resultaat
  • De dag start met een mini masterclass met een inhoudelijke lezing over boutique studio’s en onderzoeksresultaten van een boutique studio onderzoek in Nederland 
  • Je krijgt inzicht in wat een boutique studio is en wat de laatste trends/ontwikkelingen zijn in de fitness branche
  • Je krijgt rondleidingen bij 4 gevestigde boutique studio’s 
  • Je kunt deelnemen aan èèn workout  
  • Na afloop weet jij alle ins & outs over boutique studio’s
Voor wie?
Deze boutique studio tour is ontwikkeld voor iedere professional die geïnteresseerd is in boutique studio’s en de laatste trends in fitness. In vele opleidingen en masterclasses geven wij het advies aan ondernemers om diverse boutique’s te bezoeken. Wij merken echter dat de drempel om op eigen initiatief een studio te bezoeken hoog is. Daarom bieden wij jou deze unieke kans om in slechts enkele uurtjes meerdere studio’s te bezoeken. Wij adviseren deze dag aan ieder die plannen heeft om een studio te beginnen of reeds een boutique studio heeft geopend. En aan fitness ondernemers, managers en eigenaren die willen leren van boutique studio’s om onderscheidend vermogen te creëren. 

Wanneer?
De boutique fitness studio tour door Amsterdam vindt plaats op vrijdag 6 september 2019. De dag start om 10:00 uur en zal afgerond worden om 15:00 uur.

Programma
  • Mini masterclass: lezing over boutique fitness studio’s wereldwijd en specifiek in Nederland.
  • Presentatie van onderzoeksresultaten (boutique studio’s in Nederland)
  • Bezoek aan 4 boutique studio’s in Amsterdam (loopafstand, gezamenlijk wordt er gelopen van de ene locatie naar de ander).
  • De tour wordt afgesloten met een workout bij een van boutique studio’s.
Inclusief 
Boutique Markt & Trend Rapport t.w.v. € 67,50 uitgegeven door BlackBoxPublishers 

Kosten
€199 ex. BTW en inclusief boek

Voor meer informatie en registreren klik hier

Bedrijf

BlackBoxPublishers

Laatste artikelen van dit bedrijf