Nieuws

21-06-2019 10:14

FITsociety en HDD GROUP gaan strategische samenwerking aan

De Nederlandse start-up FITsociety en HDD GROUP kondigen vandaag een nieuwe strategische samenwerking aan.

NL niet fit door mismatch vraag en aanbod

In Nederland beoefenen jaarlijks ruim 3,2 miljoen mensen de sport fitness. Maar ondertussen had vorig jaar 50,2% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder te kampen met matig of ernstig overgewicht. En zoals het er nu naar uitziet, zal dit cijfer de komende jaren alleen maar verder stijgen.
 
Oprichter Ozgur Yasar: "Via de FITsociety app willen we gebruikers hun persoonlijke FIT laten vinden in hun directe omgeving. Gediplomeerde personal trainers zijn via de app net zo makkelijk te boeken als een hotelkamer. FITsociety biedt keuze, transparantie en gemak bij het vinden van jouw eigen persoonlijke FIT. We brengen vraag en aanbod bij elkaar."
 
"De customer journey van veel Nederlanders die op zoek zijn naar informatie over fitness, bewegen en gezondheid start vaak online, maar de meeste fitness en health aanbieders weten vaak niet hoe ze zich online het beste kunnen presenteren en gebruiken daarnaast uiteenlopende tools voor hun dienstverlening."
 
FITsociety: van oriëntatie naar relatie
Yasar vervolgt: "We bieden de gediplomeerde trainers, coaches en andere health aanbieders een online podium  waar ze te vinden en te boeken zijn voor een miljoenenpubliek en waarbij ze de tools krijgen voor hun coaching, communicatie en administratie."
 
Jan Middelkamp voegt daaraan toe: "HDD GROUP is zeer verheugd met deze strategische partnership, omdat het de consument beter helpt kiezen in het ruime aanbod van fitness voorzieningen. Daarnaast helpt het onder meer de Les Mills clubs om een directere en betere connectie te maken met de consument en de leden. Zo hebben zij meer toegang tot de markt."
 
Over de app
De FITsociety app is een gratis app voor Apple en Android toestellen en kan sporters helpen bij het behalen van sportieve doelen. De app ondersteunt gebruikers op een aantal onderdelen. Zo kun je jouw trainingsschema invoeren en bijhouden, progressie registreren, voeding tracken en recepten aanmaken.
 
Indien je er zelfstandig niet uitkomt of je hebt toch iemand nodig ter motivatie, dan kun je via de FITsociety app kosteloos in contact komen met een Personal Trainer, online coach of andere health aanbieder. Ben je blij met de match? Dan kun je direct een van de diensten afnemen en betalen via iDeal.

Over FITsociety
FITsociety is hét platform voor fysieke fitheid en biedt krachttraining, fitness, bootcamp crossfit, yoga, small group training en pilates aan iedereen die aan zijn fitheid wil werken. Sporters hebben met FITsociety een gebruiksvriendelijk platform om te trainen, hun progressie te volgen en lichamelijk fit te worden en blijven.
 
FITsociety is een initiatief van Ozgur Yasar. Met een achtergrond bij Marktplaats, eBay, Microsoft en Monsterboard, maar ook bij fitnessketen FitnessFirst, ziet Yasar mogelijkheden om door middel van technologie vraag en aanbod van iedereen die wil werken aan de lichamelijke fitheid bij elkaar te brengen.

Download de app
iPhone: Download hier de iPhone versie
Android: Download hier de Android versie