20 may 2019

Reaxing in Nederland geïnstalleerd bij Nobels Fysiotherapie Leusden!

20 may 2019
Bodybow Healthcare heeft als Nederlandse distributeur van Reaxing haar 1e project geïnstalleerd bij Nobels fysiotherapie in Leusden. Nadat de eigenaar Bob Nobels kennis had gemaakt met de Reaxing producten en methoden, erkende Bob onmiddellijk de unieke bruikbaarheid ervan om dit in te zetten voor revalidatie en fitness activiteiten. 

Zonder enige twijfel besloot hij om zijn oefenruimte in een nieuw jasje te steken met de Reaxing producten in combinatie met cardio apparatuur van Life Fitness Het Reax Board, Reax Light Station Compact en alle Flui producten zijn nu beschikbaar voor alle Nobels therapeuten en patiënten.

Bob is ervan overtuigd dat zijn patiënten zullen profiteren van de nieuwe trainingsmogelijkheden die Reaxing biedt. Niet alleen in revalidatietherapie maar ook in preventieve training om fysieke problemen te vermijden en training om de vitaliteit in het algemeen te verhogen, bijvoorbeeld voor ouderen.

Reactiesnelheid, balans en stabiliteit
Natuurlijk is de altijd aanwezige balans en stabiliteitsaspect een belangrijk punt bij de Reaxing methoden, maar ook het uitdagende 'leuke' aspect van de training is volgens Bob erg belangrijk. Indien sommige trainingen of oefeningen als saai en niet uitdagend worden gezien, hebben patiënten de neiging om het niet te doen. Met de Reaxing producten en de Life Fitness apparatuur, herstel je, wordt je fit en heb je tegelijkertijd plezier!

Reaxing ontwikkelt zeer innovatieve neuromusculaire trainingsmethoden en apparatuur ter vergroting van de (reactie)snelheid, balans en stabiliteit. De Reaxing producten zijn zeer divers inzetbaar. Van fitnessclubs, boutique clubs, fysiotherapie praktijken tot High Performance trajecten.

Reaxing is het eerste bedrijf in de wereld dat een trainingsmethode en producten heeft ontwikkeld met ‘Sudden Dynamic Impulse’ technologie. Reaxing training is gebaseerd op het geleidelijk tonen van gecontroleerde impulsen, door licht, geluid en tastbare stimuleringen en/of motorische interferenties. De atleet of patiënt wordt zo gedwongen om neuromusculaire reacties snel te activeren.

Deze onvoorspelbaarheid verhoogt training prestaties kwalitatief en kwantitatief gezien. Als gevolg verbeteren sportprestaties, metabolisme, het reactievermogen van de spieren en betrouwbaarheid van posttraumatisch herstel ook. Daarnaast verlaagt het de kans op blessures omdat Reaxing training veelzijdig en makkelijk aanpasbaar met betrekking tot uithoudingsvermogen en kracht. Deze eigenschappen maken de training geschikt voor iedereen. 

Het gehele concept en haar producten vindt je op www.reaxing.nl
 
Meest recente artikelen