1 jaar geleden

THP2 AfaScan: Ontdek je echte fysieke conditie

THP2 Europe
Redacteur
1 jaar geleden
AfaScan is het eerste geïntegreerde hightech fitness beoordelingsplatform ter wereld. Hiermee meet je explosiviteit, kracht, balans, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen. AfaScan stelt personal trainers, coaches en sporters in staat om fitnessniveaus te beoordelen als nooit tevoren. 

Diepgaande analyse van testgegevens motiveert sporters en atleten om hun doelen te bereiken. Progressie wordt zichtbaar gemaakt in elke trainingssessie. De optionele 3D-scanfunctie toont nauwkeurig het door trainingseffect ontstane individuele lichamelijke verandering.Snel, Accuraat, Betrouwbaar en Veelzijdig
Het AfaScan-systeem gebruikt geavanceerde sensortechnologie. Het is zeer snel, uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Analyse van alle belangrijke spiergroepen en honderden individuele atletische bewegingen. Simpel en snel, AfaScan voert een uitgebreide zevenvoudige fitnesstest uit in slechts tien minuten.

Topsport Training 
Trainers kunnen door een snelle analyse sterke en zwakke punten beoordelen. Dit stelt hun in staat om op maatwerk te leveren om individuele trainingsdoelen te bereiken.

Meer informatie op www.thp2.eu.
 
Auteur

THP2 Europe