10 may 2019

LifeBuddy ontwikkelt gezonde leefstijl-app

10 may 2019
Mensen op een speelse manier aan een gezonde leefstijl helpen. Dat is de bedoeling van de nieuwe app LifeBuddy. Deze is vanaf nu gratis te downloaden via de Google Play Store en de App Store. De app bevat vijf onderdelen: Voeding, Boodschappen, Community, Workouts en Progressie.

De app is op de markt gebracht om Nederlanders een handje te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. De visie waaruit LifeBuddy is ontstaan is het toegankelijk maken van ondersteuning bij het ontwikkelen van een verbeterde levensstijl op een nieuwe en complete manier.

De Lifebuddy app
De LifeBuddy app voorziet gebruikers van verschillende gepersonaliseerde voedings- en workoutschema’s. In het voedingsschema voer je onder andere je gewicht in, geslacht, en je streefgewicht. Aan de hand daarvan maakt LifeBuddy een gepersonaliseerde voedingsschema voor jou. Het onderdeel Workout bevat verschillende trainingen, deze trainingen kunnen in de sportschool, buiten en thuis plaats vinden. Aan de hand van filmpjes kun je deze oefeningen uitvoeren. In ‘progressie’ kun je je eigen resultaten terugvinden en je eigen voortgang en die van je vrienden terugzien.

Daarnaast kunnen er zogenoemde BuddyCoins verdiend worden. Wanneer deze coins verdiend zijn, kun je ook meer toegang krijgen tot meer spellen. Verder kun je andere mensen uitdagen om het spel te spelen met jou. Je kunt je resultaten delen via je community, ook kun je vrienden en familie uitnodigen om samen te sporten om zo elkaar te stimuleren.

Toekomst app
De makers van LifeBuddy geven aan dat ze blijven innoveren, zodat er steeds meer mogelijkheden zullen komen om gezonder en gevarieerder te kunnen leven. De app zal in de komende tijd verder ontwikkeld worden om nog meer faciliteiten te kunnen bieden.


 
Meest recente artikelen