9 maanden geleden

Ontvang het nieuwe boek van Radmilo Soda - Seniority - bij aanmelden open dag Exercitium 22 juni

Soda Bodyfit
Redacteur
9 maanden geleden

Zaterdag 22 juni organiseert Soda Bodyfit Amsterdam een open dag in verband met de start van de volgende Exercitium cursus in september 2019 (na de succesvolle eerste cursusreeks in oktober 2018) 

Tijdens de open dag hoor je in detail wat de cursus inhoudt, ben je in de gelegenheid om vragen te stellen en krijg je samen met de andere deelnemers een uur training van Radmilo Soda. Je kunt kosteloos deelnemen aan deze sessie. 
De open dag is van 14:00 tot 16:00 uur.

Namens bodyLIFE mogen wij nu twee exemplaren weggeven van Seniority, het nieuwe boek van Radmilo Soda over gezond en fit ouder worden, aan de eerste twee personen die zich aanmelden voor de open dag van Exercitium op 22 juniOver Exercitium
Exercitium is een nieuwe gecertificeerde opleiding ontwikkeld door toptrainer Radmilo Soda, gericht op personal trainers of fitness trainers die personal trainer willen worden. 
Exercitium is een cursus die dieper ingaat op de werking van het menselijk lichaam in combinatie met training. Door het aanreiken van de juiste kennis en je te leren hoe je deze kennis in de praktijk toepast kunnen we jouw skills als personal trainer naar een hoger level tillen.

Leer van Radmilo Soda
Ik ben Radmilo Soda, Kroaat van geboorte maar lang genoeg in NL om Nederlander te zijn. Als personal trainer, help ik mensen om fitter te worden. Door middel van sport verleg ik mijn grenzen om elke keer een stukje verder te gaan en beter te worden. Wat wil ik bereiken met Exercitium? Zoveel mogelijk personal trainers opleiden tot TOP personal trainers. Aan jou de keuze of jij van mij wilt leren!

Voor wie is Exercitium?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen binnen de personal training, of je nu een personal trainer bent met een basisopleiding of een fysiotherapeut die graag gerichter met patiënten wilt kunnen trainen. Je hebt echter wel bepaalde basiskennis met betrekking tot fysiologie en training nodig om deel te kunnen nemen aan de cursus.

Toelatingseisen
Om deel te kunnen nemen aan de cursus verwachten wij de volgende basiskennis met betrekking tot fysiologie en training.

 • Fit!Vak B
 • NASM
 • Chivo (PT Essentials)
 • Overload (T.O.P. Trainer Level A)
 • AALO Personal Trainer (Level 4)
 • Cios niveau 4 met fitness profiel (vanaf laatste studiejaar)
 • ALO (vanaf tweede studiejaar)
 • Fysiotherapie (vanaf tweede studiejaar)

Cursusdata
Schrijf je snel in en zorg dat jij straks één van de eerste personal trainers bent met een Exercitium diploma! De eerste cursus is met succes van start gegaan in oktober 2018. Hieronder staan de data van de cursusdagen voor 2019:
Er is plek voor 20 cursisten en vol = vol!

September 2019:

 • Zondag 22 september
 • Zondag 29 september
 • Zondag 6 oktober
 • Zondag 27 oktober
 • Zondag 3 november

De cursusdagen zijn altijd op een Zondag. De lessen beginnen om 10:00 en duren tot ongeveer 17:00. Er zijn 5 cursusdagen en een examen.

De locatie
Alle cursusdagen zullen plaatsvinden bij in de studio van Soda Bodyfit. Voor bedrijven, er is mogelijk om op eigen locatie onze cursus te geven. 

Voor meer informatie DOWNLOAD de cursus brochure of ga naar exercitium.sodabodyfit.nl

Cursisten over Exercitium

Yanick Lepelblad, oktober 2018
De cursus is een combinatie van theorie en praktijk. De stof die je leert kun je meteen toepassen. Dat is erg fijn. Het heeft mij kennis en kunnen als personal trainer zeker verreikt waardoor ik mijn klanten optimaler kan begeleiden. 
Irene Phijffer, oktober 2018
De cursus heeft mij veel verdieping en nieuwe kennis gegeven. Dit komt door de cursusopbouw en de actieve manier van lesgeven. Die is heel erg praktijkgericht, waarbij je de opgedane kennis direct met de andere cursisten in de praktijk brengt. Door de wetenschappelijke onderbouwing zit er veel verdiepende stof in de cursus. Zo ga je veel dieper in op inspanningsfysiologie, anatomie en trainingsleer. Iedere trainingsdag word je uitgedaagd om een nog betere PT’er te worden. Ik vind het belangrijk om mezelf als PT’er te blijven ontwikkelen. En dat doe je met Exercitium!Anouk Zwiers, oktober 2018
De Exercitium cursus kan ik iedereen aanraden die op het hoogste niveau het personal trainer vak wil uitoefenen. Ik heb deze cursus als zeer intensief en leerzaam ervaren. Het verrijkt je kennis over het menselijk lichaam waardoor je nog beter maatwerk kan leveren. Het team van Soda Bodyfit is zeer gedreven, erg professioneel en daarnaast ook heel leuk om mee te werken. De sfeer tijdens de intensieve opleidingsdagen is heel goed. Als je van dit vak houdt is het de allerbeste opleiding!Annemieke Vermeer, maart 2019
De cursus Exercitium was voor mij dé opleiding om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als personal trainer. De perfecte mix van theorie en praktijk leert je om je echt te verdiepen in het vak en de cursus heeft mij geholpen mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Les van de besten, een goede organisatie en een gezellige, relaxte sfeer heeft mij gegeven wat ik zocht.

Julian da Silva, maart 2019
Ik heb tijdens de Exercitium opleiding geleerd dat het loont om gewoon jezelf te zijn...dat je met hard werken, discipline, wilskracht en positieve focus alles kunt bereiken wat je wilt. Exercitium zorgt voor de rest: goede, gepassioneerde docenten elk met hun eigen inbreng van expertise. Een geweldige ervaring die het beste in jezelf naar boven haalt!

Fatima de Ron, maart 2019
Ik was op zoek naar een opleiding die mij nóg meer onderscheidde van andere personal trainers en die heb ik in Exercitium gevonden. De verdieping in de begeleiding van de klant, de schema’s (energiesystemen versus trainingsvormen), de leefstijl- en fase van de klant zijn o.a. de grote pluspunten voor mij persoonlijk. Buiten dat is de sfeer bijzonder prettig, de docenten zijn erg behulpzaam (ook buiten de trainingsdag om) en de verdeling theorie/praktijk is prima. Als je meer uit jezelf wilt halen als professional, dan is deze cursus zeker aan te bevelen.  

Auteur

Soda Bodyfit