Nieuws

26-04-2019 15:09

TrainMore lanceert nieuw 24/7 fitnessconcept

TrainMore non-stop is het nieuwste fitnessconcept van fitnessketen TrainMore. Een 24/7 urban gym waar ledendag en nacht kunnen trainen. De eerste vestiging opent in de zomer van 2019 aan de drukke Amstelveenseweg vlakbij het Vondelpark. 

Efficiëntie en power 
TrainMore, bekend van hun unieke concept waarbij leden voor iedere workout worden beloond met 1 euro korting, focust zich op young urban professionals. Eigenaar Han Doorenbosch: “Onze doelgroep eist flexibiliteit en gemak. Sporten moet op ieder moment en ‘om de hoek’ mogelijk zijn. Daar spelen wij met ons non-stopconcept op in. Het zijn kleinere, luxe clubs gevestigd inlevendige retailstraten. Efficiëntie en power staan er centraal.” 

Slimme technologie 
Met de lancering van hun nieuwe conceptlaat TrainMore opnieuw zien dat ze vooroplopenbinnen de Nederlandse fitnessbranche. TrainMore non-stop draait grotendeels op slimme technologie. De toegangscontrole is volledig gedigitaliseerd, camera’s registeren wat er in de gym gebeurt en small group lessen reserveer je via een app.“Die lessen worden gegeven door gespecialiseerde trainers. Daarnaast gaan we revolutionaire cycling lessen aanbieden, waar leden door middel van livestreams op ieder moment aan kunnen meedoen. Op die manier hoeft er niet altijd personeel aanwezig te zijn in de club, maar kan er wél altijd worden getraind, aldus Doorenbosch.” 

Lokale fitness community
Eigenaar Marjolijn Meijer: “In onze kleinere non-stop clubs willen we een hechte, lokale fitness community creëren. De gym moet voor leden gaan aanvoelen als hun tweede huis. Daarom besteden we, net als in onze luxe TrainMore Black Label clubs, veel aandacht aan design,sfeer, muziek en interieur.”