4 jaar geleden

Target Training met Matrix Training Cycles

Matrix Fitness
Marketing Manager
4 jaar geleden
Nu beschikbaar in de Benelux, de drie nieuwe Training Cycles van Matrix Fitness. Of je voorkeur nu uitgaat naar de CXC, CXM of CXP, bij het ontwerp van de fiets is rekening gehouden met de meest uiteenlopende, maar belangrijke details. Dit door eerst uitvoerig onderzoek te doen naar de behoeften van gebruikers, instructeurs, ondernemers en servicemonteurs. Denk bijvoorbeeld aan het vliegwiel dat aan de achterkant is geplaatst en het eenvoudig instellen van stuur en zadel. Of de SPD pedalen die tevens voorzien zijn van snel aanpasbare straps en het gemak waarmee de fiets onderhouden kan worden.

Uniek bij de CXP Target Training Cycle, zijn de verschillende parameters (metrics) waarmee trainers lessen creëren op basis van Wattage, Calorieën, RPM’s, Hartslag of Afstand. Geschikt voor zowel de indoor cycling die-hards als leden die op zoek zijn naar gewoon een toffe groepsles.

Kiezen voor de CXP betekent kiezen voor Matrix Ride, het trainingsprogramma speciaal geschreven rondom de eerdergenoemde parameters. Instructeurs ontvangen een opleiding door de Matrix Ride Master Trainer terwijl ondernemers aan de slag kunnen met het promoten van de nieuwe fietsen én lessen met behulp van het bijbehorende marketingpromotiepakket. 

Meer weten? Kijk op matrixmembers.nl 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness