5 jaar geleden

Samenwerking Les Mills en UNICEF

5 jaar geleden
Les Mills werkt samen met UNICEF aan een ambitieus project om het leven van duizenden kinderen in Ethiopië te verbeteren. Samen willen deze twee bedrijven het voor elkaar krijgen om 5 miljoen euro in te zamelen voor twee op zonne-energie werkende watersystemen voor het leveren van schoon, veilig en duurzaam drinkwater voor kinderen in de Amhara-regio van Ethiopië.

In 2017 heeft Les Mills in meer dan 65 landen, 1,1 miljoen dollar ingezameld met het Workout for Water initiatief om UNICEF te ondersteunen. In juni 2019 wil Les Mills een stap verder gaan. De Les Mills kwartaalworkshops van mei/juni zullen in het thema van Workout for Water. Daarnaast ondersteunt Les Mills clubs en instructeurs bij het organiseren van een aantal speciale evenementen om geld voor dit project in te zamelen.

Het goede doen voor een ander is wat onze branche als de beste doet; de meeste clubs doen graag mee aan liefdadigheidsacties. Maar naast de feelgood factor om mensen te mobiliseren voor een goed doel, zijn er ook zeker zakelijke redenen waarom het zinvol is om anderen te steunen. Les Mills clubs en instructeurs kunnen zelf kiezen of, wanneer en hoe ze de Workout for Water campagne willen promoten. 

Neem eens een kijkje op workoutforwater.org voor alle belangrijke informatie over de campagne. 
Meest recente artikelen