16 april 2019

VES Open 2019, dynamisch en interactief

16 april 2019
Op 22 maart jl. vond de jaarlijkse ‘VES open’ plaats, een interactieve dag waarbij ontmoeting en netwerken tussen bedrijven met wie de VES samenwerkt en VES ondernemers centraal staat. Een belangrijk onderdeel van deze dag zijn de  ‘speeddates’, waarbij de partners in de gelegenheid worden gesteld om hun bedrijf, product of dienstverlening steeds aan een groepje VES ondernemers te pitchen. 

Anders dan bij een beurs, krijgen de partners tijdens de VES open gegarandeerd aandacht van een substantieel deel van de VES ondernemers. Daarnaast biedt het dagvullende programma alle ruimte om interessante clubs te bekijken en bij andere ondernemers in de keuken te kijken. 
 
Naar het Wilde Westen 
Na eerdere trips in Zuid Nederland en het ‘Verre Oosten’ reed de VES touringcar nu door het ‘Wilde Westen’. De deelnemers, ongeveer 50 VES ondernemers en 10 VES partners, verzamelden zich vanaf 09.30 op een zonnige vrijdagochtend bij Club Den Edel te Waddinxveen waar men onder het genot van een kop koffie of thee werd geïnformeerd omtrent het dagprogramma. Rond de klok van 10.30 vertrok de hele groep met de VES touringcar richting de eerste locatie, Sportcentrum Allround in Den Hoorn.

Bij aankomst werd iedereen hartelijk ontvangen en werd er door de clubeigenaren Marc Bonte en Leon van Zuylen een enthousiaste bedrijfspresentatie gehouden voor de aanwezigen met ‘hospitality’ als thema.  Na een rondleiding door de club was het tijd voor een heerlijke lunch.

Om 12.30 stond de bus weer klaar om iedereen te vervoeren naar de tweede locatie van de dag, The Fitness Lounge in Berkel en Rodelrijs. Clubmanager John Overmeere leidde de deelnemers rond door de club waarna een korte bedrijfspresentatie volgde. Daarna was het tijd voor de eerste sessie ‘speeddates’ tussen VES ondernemers en VES partners. Gedurende 45 minuten mochten de VES partners een compacte pitch houden van 5 minuten voor hun dienst/product aan kleine groepjes VES ondernemers per toerbeurt. 

Speeddaten 
Na een succesvolle eerste ronde vertrok de bus om 14.30 naar de laatste locatie voor de ‘speeddate’ sessies, het beginpunt van de dag, Club Den Edel te Waddinxveen. Bij aankomst werden de deelnemers verwelkomd door algemeen directeur Richard van Riel met warme worstenbroodjes en een drankje. Daarna volgde door hem een bezielende bedrijfspresentatie voor alle aanwezigen en was er gelegenheid in de club te worden rondgeleid. Daarna was het in de groepsleszaal van Club Den Edel tijd voor de tweede ‘speeddate’ sessie van de dag.

Rond de klok van 17.30 had iedereen succesvol ‘gedatet’ en was het tijd voor het diner. Onder het genot van het Chinees buffet kon er nog uitgebreid worden nagepraat en werden ervaringen uitgewisseld. Al met al kijken alle aanwezigen terug op een wederom zeer geslaagde dag en zien nu al uit naar de volgende VES open in 2020!!

Meer informatie op ves.nl
 
Meest recente artikelen