Nieuws

10-01-2019 15:10

Nieuw in Nederland: Yogirya

Met trots en veel vertrouwen maakt EFAA opleidingen bekend dat zij een samenwerking zijn aangegaan met Yogirya® Groepslessenconcept (combinatie van Yoga, Tabata, Kettlebell training, H.I.I.T. en mindfulness).

Yogirya® is een unieke 45 minuten durende groepsles, geïnitieerd vanuit België, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt een stuk stretching en mindfulness ontspanning zodat de deelnemer vol energie en opgeladen naar huis keert.

45 minuten yoga, H.I.I.T, Tabata en Mindfulness!
“Wij zijn enthousiast over Yogirya® omdat het een 45 minuten les is en omdat H.I.I.T. gecombineerd wordt met Yoga en Mindfulness, een ideale combinatie voor een lekker intensieve, maar ook stress verlagende les.

EFAA gaat alle Yogirya® instructeursopleidingen in Nederland verzorgen, en gaat ook meewerken aan de verdere professionele ontwikkeling van dit unieke concept.
Beide partijen zullen ook samenwerken om 3-maandelijks een nieuwe, inspirerende les te ontwikkelen, en van Yogirya® DE bewegingsvorm van de toekomst te maken.

Earlybird korting en maak kans op 100 euro voor Yogirya Kettlebells!
De eerste opleiding tot Yogirya instructeur vindt plaats in Weert op 9 februari 2019. Klik hier voor meer informatie. Bij inschrijving voor 20 januari ontvang je een earlybird korting van 50 euro. Onder de deelnemers van de instructeur training op 9 februari worden 3 waardebonnen van 100 euro verloot, voor Yogirya Kettlebels.

Neem voor meer informatie contact op met:

Niki Hendrikx (Yogirya®) 
info@yogirya.com

John van Heel (EFAA)
j.vanheel@efaa.nl

 
Informatie over de auteur

John van Heel | Directeur | 04995-533229 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
EFAA | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Houtstraat 14
6001 SJ
Weert
Nederland