Nieuws

24-12-2018 12:01

Fit For Free lanceert nieuwjaarscampagne 'geen sponsor, maar sporter'

Fit for Free de nieuwjaarscampagne ‘geen sponsor, maar sporter’. Met deze campagne wordt er op een hele andere manier ingespeeld op de goede voornemens van mensen. In plaats van kortetermijndoelstellingen helpt Fit For Free (nieuwe) leden met sportroutine opbouwen. Zo zorgt de sportschoolketen er niet alleen voor dat mensen komen sporten, maar vooral ook blijven sporten. 

Op 1 januari starten veel Nederlanders het nieuwe jaar weer vol enthousiasme met hun goede voornemens. Voor de een is dit wat kilo’s afvallen, voor de ander spieropbouw of juist conditieverbetering. Goede voornemens zijn helaas voor velen voor de korte termijn en worden binnen mum van tijd verbroken. Fit For Free richt zich met de campagne niet alleen op de goede voornemens, maar ook op het stellen en behalen van de lange termijndoelstellingen. 

Uit een grootschalig onderzoek onder leden en niet-leden blijkt dat mensen het onaangenaam vinden om verloren rond te lopen in de sportschool. Als je je niet op je gemak voelt is sporten een obstakel. Om (nieuwe) leden snel op weg te helpen, te ondersteunen en te begeleiden kan iedereen gebruikmaken van het introductieprogramma Fit Start, waarmee men een vliegende start maakt en binnen no-time sportroutine opbouwt.

Sporten wordt op die manier onderdeel van een nieuwe, gezondere leefstijl. Zo komen leden sporten en blijven ze ook sporten. De nieuwe commercial en verdere informatie over de campagne zijn te vinden op de website: www.fitforfree.nl/geen-sponsor-maar-sporter.