Nieuws

14-12-2018 09:35

HDD Group verkoopt SL!M aan BlackBoxPublishers

BlackBoxPublishers heeft de missie om fitness, health en sport professionals te faciliteren met content van het allerbeste niveau met als doel om te groeien. De overname van SL!M geeft ons de mogelijkheid om management opleidingen te faciliteren. Dit sluit naadloos op onze missie aan. 

Aankoop SL!M
BlackBoxPublishers heeft per 3 december ‘18 SL!M BV gekocht van de HDD Group. SL!M is in 2000 gelanceerd als opleidingsinstituut van diverse management opleidingen. “De laatste jaren is de focus op SL!M binnen HDD Group afgenomen, met name door een enorme groei in andere bedrijfsonderdelen”, aldus Robert van Dieën, Marketing Manager van HDD GROUP. “Door SL!M nu bij BlackBoxPublishers onder te brengen komt de focus weer terug.” 

BlackBoxPublishers zal als instituut voor management opleidingen vanaf 1 januari 2019 een vernieuwd programma lanceren onder de naam BlackBoxAcademy.

Development director bij BlackBoxPublishers Jos Eemstra: “Wij hebben de missie, om fitness, health en sport professionals te faciliteren met de beste kennis met als doel om hen te laten groeien. Nu kunnen wij onze kennis nog beter delen en professionals helpen in hun ontwikkeling door hen management opleidingen te bieden.” 

Vernieuwd opleidingsprogramma 
De overname valt samen met een geheel nieuw programma-aanbod. Jos Eemsta: “Het vernieuwde aanbod van opleidingen sluit aan op de nieuwste ontwikkelingen in de fitness branche. Van de opkomst van boutique fitness studios in Nederland tot het belang van social media. Van customer journey tot service experience. Het team van docenten zijn specialisten in hun werkveld en wij zijn trots op ons BlackBoxAcademy docenten team’.

Meer informatie vind je op www.blackboxacademy.nl
 
Informatie over de auteur

Hannah Jonker | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
BlackBoxPublishers | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Zwaenenstede 51
5221KC
's-Hertogenbosch
Nederland