Nieuws

26-11-2018 09:40

Nieuwe samenwerking Virtuagym en LAPT

LAPT integreert Virtuagym in professionele ondersteuning voor personal trainers en PT studio's. Virtuagym, Nederlandse marktleider in fitness software, is een samenwerking met LAPT gestart, kennisinstituut en netwerk voor personal trainers en personal training studio’s. Virtuagym's innovatieve fitnesssoftware wordt geïntegreerd in de dienstlevering van LAPT, die professionals ondersteunt bij het opzetten en uitbouwen van hun personal training business.
 
Virtuagym zal worden ingezet ter ondersteuning van de diensten van LAPT op het gebied van marketing, sales, juridische zaken, human resources, en educatie. Dankzij de combinatie met Virtuagym kan LAPT zo personal trainers in alle aspecten van hun onderneming ondersteunen. 

Zo geeft Virtuagym toegang tot tools voor onder meer ledenadministratie, automatische betalingsverwerking, in-app roostering en lesboekingen, en Business Analytics. Elke personal trainer en personal training studio krijgt daarnaast een eigen business coach bij LAPT. Virtuagym's Business Analytics worden daarnaast ook gebruikt voor collectieve benchmarking, om vervolgens personal trainers en personal training studio’s in contact te brengen en samen kijken hoe de industrie naar een hoger niveau getild kan worden tillen.

"Elke succesvolle onderneming heeft de juiste tools nodig,” zegt Jelmer Siemons, CEO van LAPT International. "Virtuagym biedt uitstekend gereedschap voor personal trainers en studio's. Onze coaches ondersteunen hen om dit gereedschap optimaal te gebruiken."
 
Virtuagym is tevens enthousiast over de nieuwe samenwerking. "Virtuagym heeft dezelfde missie als LAPT: fitness professionals helpen om succesvol te worden," zegt Hugo Braam, CEO en mede-oprichter van Virtuagym. "Wij doen dat via innovatieve technologie, en ons pakket sluit naadloos aan bij de ondersteuning die LAPT levert op gebieden als marketing en educatie. Ik kijk er naar uit om samen met hen meer ondernemers dan ooit te helpen slagen!"Over LAPT
LAPT International BV is in 2009 opgericht door een groot team van deskundigen met verschillende specialismen als internationaal kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs. LAPT heeft de afgelopen jaren honderden Personal Trainers opgeleid en ze geholpen bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière. Ook heeft LAPT talloze fitnessclubs ondersteund bij het opzetten van een succesvolle Personal Training business.

In september 2018 is het vernieuwde concept van LAPT gelanceerd. LAPT helpt Personal Trainers en Personal Training studio’s met het opzetten en/of uitbouwen van een succesvolle Personal Training Business in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op www.lapt.nl.

Over Virtuagym
Virtuagym levert een complete software-oplossing voor sportscholen, personal trainers, studio's en andere fitness professionals. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem met geïntegreerde mobiele apps en bevat tools voor trainings- en voedingsbegeleiding, voortgangsbegeleiding, online coaching, ledenadministratie, roosteringssoftware, automatische betalingsverwerking, business analytics, toegangscontrole en meer. 
 
Met 200+ werknemers en kantoren in Amsterdam en Latijns-Amerika ondersteunt Virtuagym meer dan 12 miljoen consumenten, ruim 4.500 bedrijfsklanten en 25.000+ trainers over de hele wereld, waaronder fitnessketens Basic-Fit, Trainmore, Xercise4Less, YMCA, en XSport. Ga voor meer informatie naar www.virtuagym.com.  
 
Informatie over de auteur

Pieter Verschuren | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Virtuagym | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Amstelplein 38
1097 DZ
Amsterdam
Nederland