Nieuws

12-11-2018 12:03

BodyLIFE nummer 8 is uit!

Motivatie daar draait het vaak om in de fitness. Gelukkig staat onze sector bol van de gemotiveerde mensen. De fitnessbeoefenaars zijn gemotiveerd om een goede fysieke prestatie neer te zetten en om hun doelen te realiseren. Terwijl de ondernemers juist tot het bot gemotiveerd zijn hun bedrijf verder te brengen.

Daarom is motivatie en verder komen de rode raad van deze BodyLIFE. Waar de fitnessondernemer zich juist richt op zijn klant de sporter, richten wij ons als BodyLIFE juist op de fitnessondernemer. Maar deze lijn vervaagt langzaamaan!

Door de opkomst van de digitale mogelijkheden kun je veel makkelijker ook direct met de eindgebruiker communiceren. Dit werd onder meer duidelijk op de Digital Sports Day in België. Naast een verslag van dit event lees je hoe ondernemers daarmee in de fitness omgaan lees je onder meer in de artikelen van Fitsociety en de Fitfair

Verder zijn we aanwezig op het congres Finance en Fitness en het Les Mills Megakwartaal. Lees je over de ontwikkelingen van de nieuwbouw van Formupgrade en bezoeken we het net geopende Vitaal Lab bij Van der valk Vitaal in Tiel. Verder bieden onze gastschrijvers meer dan genoeg inzichten, inspiratie en stof tot nadenken! 

Wij van BodyLIFE zijn present bij de Fitfair! Wij hopen jullie daar ook te zien.

Lees hier de hele uitgave