Nieuws

05-10-2018 09:57

Mac Sportsclub organiseert talentenjacht voor sportinstructeurs

Mac Sportsclub uit Maastricht gaat op zoek naar de beste, toekomstig groepslessportinstructeur van Maastricht en omgeving. Daarom organiseert de populaire Maastrichtse gym op zaterdag 13 oktober voor onontdekte sportievelingen de talentenjacht ‘mac’s Got Talent’. De winnaar maakt zijn of haar ambitie waar en wordt daadwerkelijk groepslesinstructeur. Niet alleen faciliteert mac het volledige opleidingstraject, ook krijgt de winnaar de garantie bij de gym als instructeur aan de slag te mogen.

Tijdens de talentenjacht beoordeelt de mac-jury hoe sportief, fit en sociaal de kandidaten zijn. Vanzelfsprekend is het een vereiste erg te houden van groepslessen, zoals Les Mills Bodypump, Les Mills Grit, Strong by Zumba en Jumping (met een trampoline). Deelname aan ‘mac’s Got Talent’ is mogelijk voor iedereen tussen de 20 en 35 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door hun gegevens te mailen naar info@macmaastricht.nl

Verlagen van drempel
Constance Coenegracht, eigenaar van mac Sportsclub: “Veel mensen dromen ervan om als groepslesinstructeur te werken, maar zetten nooit daadwerkelijk stappen om die droom uit te laten komen. Met ‘mac’s Got Talent’ verlagen we de drempel om het toch eens te proberen. Het is absoluut niet erg als kandidaten weinig of zelfs geen ervaring hebben als groepslesinstructeur. Als we de potentie en passie voor sport in iemand herkennen, dan bieden we graag de mogelijkheid om zijn of haar talenten verder te ontwikkelen.”

Tijd en plaats
‘mac’s Got Talent’ is op zaterdag 13 oktober om 13 uur. De talentenjacht vindt plaats bij mac Sportsclub aan de Brusselsestraat 74A in Maastricht.