Nieuws

03-10-2018 09:51

Start-up Gymeyes lanceert in Londen!

Afgelopen week lanceerde Gymeyes voor de eerste keer in Londen. Gymeyes was eerder dit jaar de winnaar van de Bodylife Innovation Award. De start-up heeft een systeem ontwikkeld waarmee sporters hun oefeningen filmen en analyseren door middel van meerdere actiecamera’s. Deze camera’s worden geïnstalleerd bij aangesloten sportscholen.

Londen kent veel prestigieuze sportscholen en personal training studio’s maar één van de bekendste is BXR. Deze ‘high-end’ gym is geopend in Januari 2017 door de ongeslagen bokskampioen Anthony Joshua, die hier zelf traint. Deze week kondigde Gymeyes de samenwerking aan met de BXR.

De focus binnen deze club wordt gelegd op het trainen van de leden op kampioen niveau. Er sporten topatleten maar ook mensen die gezonder en vitaler in het leven willen staan. De trainers kunnen met één druk op de iPad, de oefeningen van leden terugzien en analyseren. Gymeyes wordt door de trainers ingezet als hulpmiddel om betere adviezen te geven en de progressie van leden te meten, vertelt Mitchell Warmerdam (25) eigenaar van Gymeyes.

Gymeyes lanceert in clubs waar de focus ligt op kwalitatief trainen. Heb je zelf interesse of wil je weten hoe deze innovatie binnen jouw club ingezet kan worden, bezoek dan de website en plan direct een afspraak. 
Informatie over de auteur

Maarten Borgers | Founder | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Fitmanager | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Damrak 381
1012ZN
Amsterdam
Nederland