Nieuws

02-10-2018 14:47

Life Fitness en Barça Innovation Hub werken samen

Barça Innovation Hub en Life Fitness zijn krachtige partners  voor het Sports Performance Congress 2018. In Barcelona maakte Life Fitness als wereldleider in fitnessapparatuur haar partnerschap bekend met Barça Innovation Hub voor de tweede editie van de Sports Performance Congress. Dit internationale congres vindt plaats op tien oktober in het Auditori 1899 van het Catalaanse stadium Camp Nou.

Barça’s Innovation Hub heeft als doel om FC Barcelona te assisteren bij hun visie om de wereld te veranderen met atletische excellentie, door middel van het delen van kennis en innovatie. Life Fitness en Barça Innovation Hub hebben de handen nu ineen geslagen voor een innovatieproject om de krachtconditie van de atleten te verbeteren. Op dit moment ligt de focus daarbij specifiek op de hamstringspier. 

Life Fitness is een trots sponsor van het Sports Performance Congress 2018 waar één van de congresthema’s dit jaar ook ‘Strength in Team Sports’ zal zijn. Op de conferentie komen sportwetenschappers en internationale specialisten uit diverse disciplines die geïnteresseerd zijn in nieuwe strategieën en vormen van aanpak voor sportprestaties. Hier vind je meer informatie over het Sports Performance Congress 2018.

Over Barça Innovation Hub
FC Barcelona wil meehelpen om de wereld te veranderen met atletische excellentie, door middel van het delen van kennis en innovatie. Barça Innovation Hub’s doel is om een ecosysteem te creëren dat ondersteuning biedt in kennis en innovatie. Dit ecosysteem is gebaseerd op een model dat Culture of Excellence promoot en samenwerkt met hoogwaardige merken, universiteiten, onderzoekscentra, start-ups, entrepreneurs, studenten, atleten, investeerders en visionairs uit de hele wereld.

Het model zal helpen om nieuwe kennis te genereren, nieuwe producten en service te ontwikkelen waar zowel hun eigen atleten, hun partners, de fans en de samenleving als geheel profijt van heeft. 
Informatie over de auteur

Life Fitness Benelux | | (0)180 64 66 66 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Life Fitness | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Bijdorpplein 25-31
2992 LB
Barendrecht
Nederland