Nieuws

30-11--0001 00:00

De Nationale Spiercampagne ‘Doe jij het ook 2x per week?’

We verliezen tussen ons dertigste en tachtigste levensjaar vijftig procent van onze spiermassa, met veel gevolgen. Sneller blessures, hoger risico op diabetes, overgewicht, obesitas, harten vaatziekten en ga zo maar verder... 

Onderhouden we onze spieren niet, dan lopen we het risico om 10 tot 15 jaar eerder achter de rollator te lopen, veel meer medicijnen te moeten slikken en veel afhankelijker te zijn dan mensen die hun spieren wel onderhouden. Inactiviteit leidt tot verlies, leed en verzwakking. Daarom is er de nationale spiercampagne, een initiatief van onder meer NL Actief, Matrix en Nieuwe Gezondheid.

Meedoen is makkelijk én je steunt het goede doel
Matrix Fitness heeft een compleet digitaal marketing promotiepakket ontwikkeld dat bestaat uit diverse off- & online materialen. Alle materialen zijn voorzien van de ludieke slogan ‘Doe jij het ook 2x per week?’, waarbij geïnteresseerden met een knipoog worden aangezet tot sporten.

De Nationale Spiercampagne heeft als doel dat mensen meer en vaker gaan bewegen waarbij de nadruk ligt op spiertraining. Bewegen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor ruim 20.000 kinderen met een spierziekte. Daarom worden alle inkomsten rondom deze campagne gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Wil je de campagne in je club draaien? Stort dan het eenmalige bedrag van € 99 aan Spieren voor Spieren en je ontvangt vervolgens alle informatie én de ‘Doe jij het ook 2x per week?’-promotiematerialen.

6-weeks krachttrainingsprogramma 
Verder is er ook aan een 6-weeks krachttrainingsprogramma gedacht. Personal Trainer & Lifestyle Coach Radmilo Soda schreef speciaal voor deze campagne een krachttrainingsprogramma voor beginners. Een kant-en-klare training van 12 work-outs, bedoeld voor 2x per week een krachttraining. Voor deze work-outs gebruik je bestaande krachttoestellen en losse materialen.

Meer weten?
Neem dan contact op met Matrix Fitness via marketing@matrixfitness.nl. Via www.matrixmembers.nl/nieuws/nationale-spiercampagne/ kun je je aanmelden om nog mee te doen! 
 
Informatie over de auteur

John van Heel | Directeur | 04995-533229 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
EFAA | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Houtstraat 14
6001 SJ
Weert
Nederland