Nieuws

21-09-2018 10:23

Gustav Gym opent midden in het centrum van Amsterdam

Luxe, boutique sportschool Gustav Gym heeft zojuist een tweede vestiging geopend aan de Weteringschans 134. De nieuwe sportschool is in opzet gelijk aan de sportschool op de Zuidas en straalt daarmee hetzelfde ruimtelijke en rustgevende karakter uit.

De premium gym heeft de beste apparaten van Technogym staan en biedt meerdere groepslessen aan, waaronder tal van (kick)bokslessen, H.I.I.T. en yoga. Ook zijn er op de nieuwe locatie sauna’s aanwezig en zijn de kleedkamers ruim en luxe met mooie douches. Tevens is er aan de muren weer kunst van Joseph Klibansky te vinden.

“We misten in Amsterdam nog een boutique sportschool zoals je die veel in wereldsteden als Londen en New York ziet. Met een tweede Gustav Gym midden in het centrum kunnen steeds meer Amsterdammers van deze luxe en rustige manier van sporten genieten.” – aldus Jeroen Timmerman, mede-eigenaar van Gustav Gym.

Gustav Gym
Gustav Gym focust zich op een uitermate persoonlijke aanpak. Zo worden verscheidene ‘Personal Training’-pakketten aangeboden en start er elke eerste maandag van de maand een Gustav12-traject. Dit laatste houdt een 12-wekelijks programma in waarin je intensief gecoacht wordt op gebied van trainingsschema’s, voeding en je algehele lifestyle om zo je fysieke, maar ook mentale doelen te bereiken.

https://gustavgym.nl/

Gustav Gym - City Centre
Weteringschans 134
1017 XV Amsterdam