Nieuws

17-09-2018 10:08

Trendsetter TrainMore innoveert met in-house boutique studio’s

Fitnessketen TrainMore – bekend van hun unieke concept waarbij leden minder betalen naarmate ze meer sporten – is de eerste fitnessketen in Nederland die boutique fitness integreert in haar bestaande fitnessformule. Met hun boutique studio’s zetten ze opnieuw de trend in de fitnessbranche. 

In de Brooklyn Fit-boxing Studio, de Zenergy Yoga studio, de Cycling studio en HIGHstudios staat high intensity interval training centraal. Een manier van trainen waarmee je in korte tijd heel efficiënt je doel bereikt. Je cardiovasculaire systeem krijgt een enorme boost, waardoor je een maximaal aantal calorieën verbrand, spiermassa opbouwt en sneller fit wordt. 

In iedere studio is met behulp van hoogwaardig design, muziek- en lichtgebruik een geheel eigen sfeer gecreëerd. De lessen worden gegeven in kleine groepen en er is veel persoonlijke aandacht van gespecialiseerde trainers. Op deze manier bouwt TrainMore aan een hechte fitness community. Inspirerend en motiverend, zodat leden het uiterste uit zichzelf kunnen halen.