Nieuws

11-09-2018 09:46

Fitfair 2018: bigger, better and more inspiring

Op 24 en 25 november vindt de tweede editie plaats van Fitfair, het tweedaagse netwerk- en lifestyle event in Jaarbeurs Utrecht. Fitfair richt zich op de fitness professional, de ondernemer en de fitness fanatic. Verdeeld over 20 futuristische areas, presenteert het event meer dan 200 masterclasses, workshops een nutrition & fashion lounge en een ‘plug and play’ beursvloer van 6000m2 met de laatste fitness trends en innovaties.

EARLY BIRD TICKETS
Tot 30 september zijn er nog Early Bird tickets verkrijgbaar. Vanaf 1 oktober gaan de reguliere kaarten in de verkoop en is het niet meer mogelijk om een Early Bird ticket te kopen. Wees er dus snel bij en klik op onderstaande link om je Early Bird ticket te kopen.

Klik hier voor Early Bird tickets.

WINACTIE!
Wil jij kans maken op gratis kaarten voor jou en 3 van je collega trainers? Check dan snel onze Facebook pagina met daarop een geweldige win actie. De actie loopt tot 30-09-2018.NIEUW: FITFAIR PRO AREA 4000M2
Fitfair pakt dit jaar nog groter en professioneler uit met een volledig nieuwe Pro Area van 4000 m2. In de pro area zijn er tal van sport-, fitness- en coachprofessionals te vinden die te gekke workshops, trainingen en lezingen zullen verzorgen. Ben jij werkzaam in de sport en wil jij graag je kennis verbreden, nieuwe skills leren of je netwerk uitbreiden? Dan is de Pro Area de to go area voor jou. Houd de nieuwspagina goed in de gaten want we posten wekelijks updates omtrent nieuwe sprekers, trainers en topics.

PARTNERSHIP GET TOGETHER & FITFAIR 
Get Together is het educatie event voor de fitness professional. Get Together staat in het teken van samen kennis met elkaar delen. We zijn dan ook blij te mogen melden dat Get Together dit jaar een partnership is aangegaan met Fitfair.

Dat houdt concreet in dat er een aparte Get Together zaal binnen de Pro Area komt waar top sprekers van over de hele wereld worden gepresenteerd. Ben jij fitness professional, wil jij graag je kennis verbreden en wil jij toegang tot de Get Together zaal?

Koop dan snel je Get Together ticket. 

Bekijk hier de teaser van 2017.