Nieuws

06-09-2018 08:42

De nieuwe BodyLIFE is uit

Zo, deze heerlijke zomer zit er nu echt bijna op. Iedereen is terug van vakantie en heeft er weer zin in om van de laatste maanden van het jaar een groot succes te maken. Want er liggen nog vier mooie ondernemersmaanden voor ons. Daarnaast is september traditioneel de maand waarin er voorzichtig naar het komende jaar wordt gekeken. Met andere woorden: er ligt een interessante en belangrijke periode in het verschiet.

Het belangrijkste agendapunt in september is natuurlijk de Fitness en Wellness Top op 20 en 21 september in Houten. En het belooft weer een mooie editie te worden. In deze BodyLIFE blikken we alvast vooruit. Want wat kunt u verwachten van de beurs en welke innovaties worden er gepresenteerd? Het wordt zeker smullen!

Verder is deze editie van BodyLIFE een mooie mix van achtergrondverhalen, inspiratie en nieuwe inzichten. Zo gaan we langs bij Jumping Fitness die met trampolinefitness écht een nieuwe groepslesvariant biedt. En wat te denken van de speciale mat van Train Better, waarmee leden squats en deadlifts nu altijd goed uitvoeren.

Ook gaan we dieper in op de leefstijlcoaching die vanaf 2019 in het basispakket komt. Want wat houdt de nieuwe wet precies in. In het verlengde hiervan ligt de mogelijkheid tot het veranderen van het gedrag van sporters. Een item waar John van Heel in zijn derde en afsluitende artikel nog één keer verder op in gaat.

Zo ziet u maar, redenen genoeg om door te bladeren en uw voordeel te doen met deze BodyLIFE nummer 6.

Lees hier de volledige uitgave.