Nieuws

06-08-2018 09:52

Transfernieuws bij Greinwalder & Partner

Mooi nieuws bij Greinwalder: Ingrid Jonkers keert terug. Per 1 augustus maakt ze weer deel uit van het team van Marketing Specialisten van Greinwalder & Partner, met 21 consultants Europa’s grootste marketing- en adviesbureau voor de fitnessbranche.

Na haar praktijkervaring als vestigingsmanager van enkele grote fitnesscentra heeft Ingrid van 2012 tot 2017 de klanten van Greinwalder & Partner reeds van strategisch marketing- en communicatieadvies voorzien. Zij was als productmanager hoofdverantwoordelijk voor Airpressure Bodyforming met Slim Belly en Slim Legs.

Hierdoor weet zij hoe fitnessondernemers specifieke doelgroepen effectief kunnen bereiken. In deze periode vond de marketingactie Fit in vijf weken plaats met meer dan 25.000 deelnemers. Dit succes was mede te danken dankzij haar optimale implementatie van dit strategische concept binnen fitnessorganisaties.

Tussenstop
Wegens haar tussenstop als International Marketing & Sales Manager bij BabyWatcher (een toestel waarmee ouders in spe thuis pret-echo’s van hun baby kunnen maken) brengt Ingrid extra kennis en kunde mee op gebied van online marketing en het analyseren en optimaliseren van marketingstrategieën.

Zij is per 1 augustus verantwoordelijk voor de Marketing adviestak in Nederland en België. “Ondernemers helpen hun doelen te realiseren en zich verder te ontwikkelen is iets waar ik echt energie uit haal. Juist op het vlak van marketing is het verschil te maken. Ik weet zeker dat ik veel fitnesscentra positief met de producten en diensten van Greinwalder & Partner zal verrassen”, aldus Ingrid.
Hiernaast zal Ingrid zich ook gaan bezighouden met het concept FT-CLUB. Deze totaaloplossing op gebied van functional training richt zich tot startende ondernemers en club-in-club toepassingen.

Contact opnemen
Met deze stap profileert zich Greinwalder & Partner verder als de marktleider en totaalaanbieder op het gebied van marketing voor de fitnessbranche. Voor een afspraak met Ingrid Jonkers kunt u contact opnemen via
ingrid.jonkers@greinwalder.com, tel. 06 - 18826323
Informatie over de auteur

Greinwalder & Partner | marketing | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Greinwalder Marketing Services International GmbH | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Hoge Weere 12
1689 CG
Zwaag
Nederland