Nieuws

02-08-2018 09:07

Virtuagym heeft nieuwe CCO

Virtuagym slaat mooie slag, ze verwelkomen een nieuwe CCO. Lennart Gijsen gaat bij de ontwikkelaar voor software voor sportscholen en personal trainers aan de slag als de nieuwe Chief Commercial Officer. Met Gijsen haalt Virtuagym een ervaren kracht binnen die als voormalig Head of Marketing bij Booking.com zijn sporen heeft verdient.

Gijsen heeft jarenlange ervaring in marketing en productmanagement in de SaaS- en e-commerce-sectors. In het verleden werkte Gijsen als Head of Marketing Communications voor het open-source groupware-platform Zarafa, en als Head of Marketing voor Booking.com for Business, waar hij leiding gaf aan de teams voor acquisitie, groei, content, en productmarketing.

Passie en innovatie
"We zijn blij om Lennart aan boord te hebben," zegt Paul Braam, CEO en mede-oprichter van Virtuagym. "Met zijn passie voor innovatie en zijn ervaring met SaaS, zijn we ervan overtuigd dat hij ons zal helpen Virtuagym sneller dan ooit te laten groeien."

De nieuwe aanstelling volgt op de voet van een recente investering van €6 miljoen van Endeit Capital, en het aansluiten van verschillende grote Europese fitnessketens, waaronder Nr1 Fitness, MacFit, en City Club. Gijsen's hoofdtaak zal het behouden en verstevigen van Virtuagym's snelle internationale groei zijn. Daarnaast zal hij met de product- en innovatieteams samenwerken om Virtuagym's diensten voor lokale markten te optimaliseren.

"Het is geweldig om deel uit te maken van dit avontuur," zegt Gijsen. "Ik kan niet wachten om met het Virtuagym team aan de slag te gaan en onze oplossingen te leveren aan meer en meer fitnessprofessionals over de hele wereld. We hebben een geweldig product en een mooi klantenbestand. Ik zie volop mogelijkheden om nieuwe markten te betreden en onze aanwezigheid in bestaande markten uit te breiden."
 
Over Virtuagym

Virtuagym levert een innovatief fitness software platform voor ledenengagement, coaching en club management. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem van geïntegreerde mobiele apps met oplossingen voor trainings- en voedingsbegeleiding, het volgen van progressie, online coaching, leden- en stafadministratie, roosteringssoftware, online aanmelden, betalingen, toegangscontrole en meer. Verder omvat het een breed scala aan connecties met een verscheidenheid aan partners om klanten in staat te stellen hun hele bedrijf met het systeem te verbinden.

Met 200+ werknemers en kantoren in Amsterdam en Zuid-Amerika ondersteunt Virtuagym meer dan 11 miljoen consumenten, 4.500 gezondheidsclubs en 25.000 trainers over de hele wereld, waaronder fitnessketens Basic-Fit (NL), Xercise4Less (VK), diverse YMCA’s (VS) en XSport (VS). Ga voor meer informatie naar www.virtuagym.com.