Nieuws

31-07-2018 10:05

Milon lanceert grootste keten van trainingscentra in Nederland

Milon Benelux lanceert: www.milonpremiumclubs.nl
 
Weet u wat de grootste ‘keten’ van trainingscentra in Nederland is? Alle Milon clubs bij elkaar. Milon is veruit de grootste aanbieder van geautomatiseerd trainen met zo’n 250 locaties. Al deze clubs vormen een landelijk netwerk van trainingslocaties die belang hechten aan het bieden van een oplossing voor hen die niet zo sportief zijn en weinig tijd hebben.

 
Want laten we eerlijk zijn: dat is toch waar we het voor doen? We hebben toch de taak en hopelijk ook de ambitie om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen? Dan heb je een training nodig die snel, veilig, effectief én laagdrempelig is. De Milon Cirkel. Een complete training van spierkracht én conditie in slechts 35 minuten. Ideaal voor iedereen die niet naar de traditionele sportschool wil en weinig tijd heeft. In Milon Centra staat de trainer centraal. De Milon software maakt van een fitnesstrainer een toptrainer die op basis van de meest actuele informatie over de leden exact weer welke stappen er gezet dienen te worden voor nóg meer trainingsresultaat. Personal training voor iedereen dus. 
 
Milon heeft wereldwijd zo’n 1.1 miljoen enthousiaste gebruikers in ruim 2500 fitnesscentra, fysiotherapeuten en Milon Boutique Clubs. In de Benelux zijn 250 locaties met een Milon Cirkel en die gaan de krachten meer dan ooit bundelen. Milon Benelux lanceert: www.milonpremiumclubs.nl. Dit platform zal zorgen voor een nóg grotere bekendheid van het Milon Cirkel Concept en brengt potentiele leden en clubs bij elkaar. Tevens is het een community waarin ondernemers hun kennis en kunde delen om samen tot een nóg betere dienstverlening te komen.
 
Milon centra kunnen zich aansluiten bij www.milonpremiumclubs.nl door een checklist in te vullen en zich te committeren aan de servicebeloftes van Milon. De eerste licenties worden op de Fit & Wellness Top 2018 uitgereikt.
 
Benieuwd hoe een Milon Premium Club eruit ziet? Kom naar de Fit & Wellness top 2018 in Houten en laat je inspireren. 
 
Informatie over de auteur

Milon Support | | 06 - 5734 5653 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Milon Cirkel | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbaan 38
3290
Diest
Belgie