31 may 2018

De FitFabrique van start in Nieuwleusen

31 may 2018
“Ik houd wel van een uitdaging en ik was toe aan iets nieuws”, zegt Michelle Mussche (27). Op zaterdag 2 juni gaat de tweede vestiging van haar personal training studio FitFabrique open aan de Evenboersweg in Nieuwleusen. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er open huis.

De jonge ondernemer heeft in 2011 haar sportschool en fitnesscentrum MSM Personal training studio opgericht in Staphorst. MSM Personal training studio heet vanaf 2 juni ook FitFabrique, we willen landelijke dekking creëren met het FitFabrique concept.

Eigen studio
Voordat Michelle begon met haar studio gaf ze al jaren lessen en trainingen op andere sportscholen. “Omdat er in Staphorst best veel klanten komen uit Nieuwleusen en omgeving, open ik daar ook een vestiging,” zegt Mussche. “Daar krijgen we weer andere trainingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de Milon-cirkel. Ook wel het ‘het alternatief op de sportschool’ genoemd,” glimlacht ze. Mensen met weinig vrije tijd kunnen met steeds twee keer 35 minuten sporten binnen tien dagen het hele lichaam trainen.

Personal training
FitFabrique richt zich op personal training: mensen leren een gezonde leefstijl aan. Dus een goede verhouding tussen inspanning, ontspanning, de juiste mindset en voeding. Door het gebruiken van de Milon-cirkel, een-op-een begeleidingstrajecten, trainingen in een kleine groep met afwisselende vormen zoals de Work-out of the Week, functioneel fit, HIIT, cardio-boksen en happy hour, voedingsadviezen en bootcamp.

Iedereen kan gebruik maken van deze trainingen, maar speciaal mensen die écht zwaar zijn. Daarvoor worden ook de fysiotherapeut en psycholoog ingezet, die aan de studio verbonden zijn. “Zo proberen we te voorkomen dat mensen gaan emotieeten,” zegt de Michelle, “juist de combinatie van deze methoden werkt zo goed!”

Belangstellenden voor een samenwerking kunnen zich melden bij Michelle, FitFabrique. e-mail: Michelle@fitfabrique.nl

 
Meest recente artikelen