Nieuws

23-05-2018 10:21

Anytime Fitness organiseert informatiedag voor (aanstaande) ondernemers

4000 vestigingen wereldwijd, bijna 75 vestigingen in Nederland en België en de ambitie om in 2019 de 100e vestiging te openen: dat is de monsterscore van fitness-franchiseketen Anytime Fitness. En jij kunt mee groeien met deze succesformule.
 
Als (beginnend) ondernemer komt er veel op je af. En een concurrerende markt maakt het jou niet makkelijker. Je moet overal oog voor hebben: administratie, personeel, planning, sales, marketing. En dan ook nog de klanten de service bieden die ze verwachten. Dat is waarom ondernemen binnen een bewezen succesvolle franchiseformule interessant is. Je staat er namelijk níet alleen voor!
 
Op vrijdag 15 juni organiseert Anytime Fitness een Discovery Day. Een middag waarin je geïnformeerd wordt over de formule en de belangrijkste ins & outs waarmee je te maken krijgt bij het starten van een eigen Anytime Fitness club. Welke locatie is geschikt? Waarin word ik ondersteund? Welke opleiding krijg ik? Hoe run ik mijn onderneming naast mijn baan?
 
Al deze vragen – en meer – komen aan bod en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Anytime Fitness opende haar deuren in 2002 in Minnesota (VS). Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste fitness-franchiseketens ter wereld, actief in 30 landen met meer dan 3 miljoen leden in meer dan 4000 Anytime Fitness clubs. In Nederland en België zijn we actief sinds 2011 en stevenen we af op de opening van de 75e locatie.