Nieuws

16-05-2018 09:03

Fitness-horloge dat zelfs slaapkwaliteit meet

Vind jij je gezondheid en welzijn belangrijk? En zie je jezelf als een actief persoon, dan heeft het nieuwe fitness-horloge Suunto 3 Fitness zeker een interessante meerwaarde. Het is dé persoonlijke trainingspartner voorzien van een prachtig ontwerp en een elegant uurwerk, geschikt voor ieder dag.

Suunto introduceert de nieuwe Suunto 3 Fitness, een slim en robuust fitness-horloge voor mensen met een actieve levensstijl. Het horloge biedt individuele trainingsbegeleiding op basis van jouw fitnessniveau. Het horloge past zich zelfs aan jouw trainingsritme aan, zodat je optimaal in beweging blijft. 
Polshartslagmeting
De Suunto 3 Fitness is uitgerust met accurate polshartslagmeting, geleverd door Valencell, de toonaangevende innovator op het gebied van draagbare, biometrische datasensortechnologie. Een op hartslag gebaseerde fitness-indicator bepaalt je huidige fitnessniveau. Trainen met Suunto 3 Fitness is heel eenvoudig. Het horloge maakt automatisch trainingsplannen voor zeven dagen, waarbij je fitnessniveau en de algemene trainingsgeschiedenis als basis worden gebruikt.

Mis je een oefening of train je juist meer dan gepland, dan past Suunto 3 Fitness het trainingsplan automatisch aan, waardoor je altijd bij bent met het trainingsschema. Extra begeleiding met hartslagzones tijdens de training zorgt ervoor dat je op de juiste intensiteit traint.

Training en rust in evenwicht
De Suunto 3 Fitness biedt 24/7 activiteitstracering voor stappen en calorieën. Duidelijke overzichten geven een helder beeld van je dagelijkse activiteiten, zodat je een goede balans houdt tussen training en rust. Het horloge meet de slaapkwaliteit en geeft aan hoe goed de slaap jouw herstel ondersteunt, zodat je je actieve levensstijl eventueel kunt bijsturen. Suunto ontwikkelde de indicatoren voor slaapkwaliteit en fitnessniveau met adaptieve trainingsbegeleiding in samenwerking met Firstbeat Technologies, de langetermijnpartner van Suunto in sportwetenschappen.

De Suunto-app houdt je op de hoogte
De Suunto 3 Fitness maakt verbinding met de vernieuwde Suunto-app die al jouw activiteiten registreert en je op de hoogte houdt van je wekelijkse trainingsdoelen. De connectie met je smartphone toont ook inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen op het horloge.

Meer informatie op www.suunto.com.