Nieuws

01-05-2018 13:45

Steun innovatie in de branche en breng nu jouw stem uit op de genomineerden van 2018! 

Na drie succesvolle voorgaande edities, gaan we ook dit jaar weer op zoek naar het meest vernieuwende product/programma/concept in de fitnessbranche van het afgelopen jaar. Hieronder tref je een korte toelichting op de bodyLIFE Innovatie Award. Vervolgens presenteren we de vakjury voor de editie van 2018.

Je kunt tot en met vrijdag 25 mei je stem uit brengen op jouw favoriet.


bodyLIFE is al 30 jaar (sedert 1988) het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Polen en sinds 2014 in India en binnenkort zelfs ook in China. In Duitsland zijn de bodyLIFE Awards al 15 jaar een begrip. Het werd dan ook hoog tijd dat dit initiatief ook in Nederland navolging ging krijgen. In 2015 beleefde de bodyLIFE Innovatie Award haar primeur in Nederland. Dit jaar beleven we al weer de vierde editie van de bodyLIFE Innovatie Award.

Winnaar bodyLIFE Award 2015: Pixformance
Winnaar bodyLIFE Award 2016: FunXtion Interactive
Winnaar bodyLIFE Award 2016: Tribe Team Training

Verloop van de bodyLIFE Innovatie Award 2018

  • Via deze website kan er door het publiek nog tot en met vrijdag 25 mei gestemd worden op de genomineerden voor 2018. Deze tref je onderstaand.
  • Daarnaast moeten alle genomineerden zich presenteren voor een vakjury. Hiervoor mogen zij in vijf minuten hun product/concept pitchen aan de vijfkoppige vakjury. Op basis van de stemmen van het publiek (1/4) en het oordeel van de jury (3/4) wordt de winnaar van de bodyLIFE Innovatie Award 2018 bepaald. Deze maken wij bekend op zondagavond 3 juni tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards (www.dutchfitnessawards.nl)
De vakjury van de bodyLIFE Innovatie Award 2018 bestaat dit jaar uit:

 
  Debbie Koekkoek - Productmanager Sport bij SportCity & FitForFree
  Renata Jarz - Directrice van House of Workouts en Active Ladies
  John van Heel - EFAA, Nieuwe Gezondheid, Nirvana Fitness en Life Style Vitae in Weert
  Jaap Bijsterbosch - ViPR Benelux, TRIBE Team Training en eigenaar van Leef & Beweeg Personal Training & Vitaliteitsstudio
  Thomas Verheij – Formupgrade, Xfittt, NextGym en bestuurslid NL-Actief


Award uitreiking
De prijsuitreiking van de bodyLIFE Innovatie Award vindt plaats op zondagavond 3 juni 2018 in het Award Show Theater in Gorinchem als onderdeel van de uitreiking van de Dutch Fitness Awards voor Fitnessclub van het Jaar en Personal Trainer van het jaar. Voor meer informatie over de Dutch Fitness Awards en de Award show van zondagavond 3 juni klik hier.

 

Bekijk hier de genomineerden en breng jouw stem uit voor de bodyLIFE Innovatie Award 2018