Nieuws

22-04-2018 12:30

Op 24 en 25 november vindt de Fitfair plaats in de Jaarbeurs Utrecht!

Op 24 en 25 november vindt de tweede editie plaats van Fitfair, het tweedaagse netwerk- en lifestyle event in Jaarbeurs Utrecht. Fitfair richt zich op de fitness professional, de ondernemer en de fitness fanatic. Verdeeld over 20 futuristische areas, presenteert het event meer dan 200 masterclasses en een ‘plug and play’ beursvloer van 6000m2 met de laatste fitness trends en innovaties.
 
58 leveranciers en dienstverleners, 3800 bezoekers en 130 sprekers namen deel aan de eerste editie van Fitfair 2017. Op 24 en 25 november zal de beursvloer qua omvang worden verdubbeld om de verwachte hogere bezoekerscapaciteit aan te kunnen. 
 
Organisator Norman Soares: “De kracht van Fitfair is beleving. Vanaf het begin zijn we bewust afgestapt af van een traditionele beurs opzet door te focussen op 'active engagement'. Hier bedoelen we mee dat er naast de beursvloer ook veel activiteiten zijn en je je kunt laten inspireren door topsprekers en presenters in een TEDx-achtige setting. Een dergelijk concept ontbrak jaren in de Nederlandse fitness branche. In het bijzonder de nieuwe generatie ondernemers en fanatics hebben behoefte aan kwaliteit en een get-together op niveau die past bij deze tijd. Een plek om zakelijk en educatief aan je trekken te komen, maar waar je tevens de laagdrempeligheid ervaart van een gathering met gelijkgestemde fitness liefhebbers. De branche en de fitness community verdienen het.”