Nieuws

05-04-2018 10:45

Stem nu op je favoriete Fitnessclub of Personal Trainer

Vanaf 26 maart 2018 gaan we op zoek naar de beste Fitnessclubs en Personal Trainers van 2018. In alle gemeentes in Nederland kan dan worden gestemd op Fitnessclubs en Personal Trainers en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. Ook ketens kunnen deelnemen aan de verkiezing en strijden om een Keten Award. Ook dit jaar kunnen Fitnessclubs en Personal Trainers een Vakjury Award verdienen. De Award voor Fitnessclubs is powered by Matrix.
Stemronde
Stem tot en met 10 mei via www.dutchfitnessawards.nl op je favoriete Fitnessclub of Personal Trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Daarnaast mag je ook 1 stem uitbrengen via SMS. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst "VOTE [UNIEKE SMSCODE]". Lees hier meer over stemmen via SMS.

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen: 

  1. Meet and Greet met Maan
  2. Meet and Greet met Katja Schuurman
  3. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  4. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen. 
  5. Een bioscoopbon voor 2 personenGemeente
provincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs (deze Award is powered by Matrix), en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 3 juni tijdens de Award Show ook nog een Gold Award.

Keten Awards
Ketens strijden om de felbegeerde Keten Awards in 3 verschillende categorieën: ketens tot 10 vestigingen, ketens met 11 tot 50 vestigingen en ketens met 51 of meer vestigingen. Er zijn minimaal 100 stemmen per keten nodig om een Keten Award te kunnen winnen.

Ook hier geldt dat 60% wordt bepaald door het aantal stemmen en 40% door de gemiddelde waardering. De individuele vestigingen van ketens strijden ook mee om de gemeente- en provincietitels.

Award Show Dutch Fitness Awards 2018
De verkiezing wordt op 3 juni 2018 afgesloten met een feestelijke Award Show in het "Award Show Theater" in Gorinchem.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars zich in het zonnetje laten door Katja Schuurman (fotomoment) en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland 2016, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty van DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon. Gegarandeerd feest!

Programma Award Uitreiking
19.00 uur - 20:15 uur: Uitreiking gemeentewinnaars & fotomoment Katja Schuurman of Miss NL Nickey Opheij
20:15 uur: Inloop Award Show Theater
20:30 uur: Award Show (presentatie Kim Kotter, optreden van Maan, Valerio Zeno)
21:30 uur - 22.30 uur: Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en Maan

Klik hier voor meer informatie over de Award Show.

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2018 wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Matrix, Brand New Day, BodyLIFE, Epass, Personal-Trainer.nl.